Μία νέα προσπάθεια εξαπάτησης χρηστών εμφανίστηκε στο Facebook. Το μήνυμα εμφανίζεται στο timeline του θύματος προτρέποντας τους φίλους του να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο.
Το θύμα καλείται να κάνει κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο που οδηγεί σε μια υποτιθέμενη σελίδα του YouTube.:





