Πως να κατεβάζετε ενημερώσεις από το Fast ring του Windows Insider


Από προηγούμενες δημοσιεύσεις θα έχετε καταλάβει ότι η Microsoft διανέμει το τελευταίο της λειτουργικό σύστημα δια μέσω του προγράμματος Windows Insider. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα μπορούν να κατεβάζουν όλα τα τελευταία builds των Windows 10.

Όμως το πρόγραμμα διαθέτει το νέο λειτουργικό σε δύο ταχύτητες. Κάθε νέο build, πρώτα ελέγχεται εσωτερικά της εταιρείας, και αν περάσει τις δοκιμές διατίθεται για το κοινό.

Το νέο build κάνει την εμφάνιση του για αρχή στο Fast ring της εταιρείας, που συνήθως επιλέγουν οι προγραμματιστές για να έχουν την κάθε ενημέρωση πρώτοι.

Για να διανεμηθεί το build από το Slow ring, έχει περάσει ήδη από δοκιμές χιλιάδων χρηστών ανά τον κόσμο, και οι προγραμματιστές της Microsoft έχουν ήδη έτοιμες ή σχεδόν έτοιμες τις ενημερώσεις που επιλύουν τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί μετά την κυκλοφορία της έκδοσης.

Αν επιθυμείτε και σεις να κατεβάζετε άμεσα κάθε νέο build, παρακάτω θα παρουσιάσουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Για αρχή θα πρέπει να εγγραφείτε στο Windows Insider και να ακολουθήσετε την διαδικασία που αναφέρει η εταιρεία για να εγκαταστήσετε το τελευταίο build (αν το κάνετε τώρα η εταιρεία θα σας αφήσει να εγκαταστήσετε το Windows 10 Build 10074 που διανέμετε αυτή τη στιγμή από το Slow ring).

H έκδοση που μπορείτε να κατεβάσετε μετά τις ρυθμίσεις γρήγορο κανάλι της Microsoft θα είναι η Windows 10 build 10122.

Μετά την εγκατάσταση αν προσπαθήσετε να βρείτε το εικονίδιο του Windows Update στον πίνακα ελέγχου, θα απογοητευτείτε γιατί…. δεν υπάρχει. Cp Windows Insider

Από το νέο μενού αναζητήστε για Settings (Τα Windows 10 δεν έρχονται ακόμα στα Ελληνικά)

menu Windows Insider

Θα ανοίξει το παράθυρο με όλες τις νέες ρυθμίσεις

SETTINGS Windows Insider

Ανοίξτε το Update & Security και κάντε click στο Advanced options.

uptades Στο παράθυρο που θα ανοίξει προς τα κάτω θα βρείτε τη ρύθμιση, από το drop down επιλέξτε “Fast.”

fast

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

 


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news