Το νέο Fedora 24 είναι εδώ!


Το Fedora Project μόλις ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της τελικής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Fedora 24 για επιτραπέζιους υπολογιστές, servers, cloud, και ενσωματωμένες συσκευές.fedora 24

Η συγκεκριμένη έκδοση καθυστέρησε τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξής της, αλλά από σήμερα είναι διαθέσιμη στις παραλλαγές Fedora Workstation, Fedora Server, και Fedora Cloud variants, στα official Fedora Spins γεύσεις Xfce, LXDE, KDE, MATE/Compiz, Cinnamon, και Sugar desktops.

Φυσικά, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να κατεβάσουν και το Fedora 24 Labs Spins, το οποίο συμπεριλαμβάνει τα Design Suite, παιχνίδια, το Robotic Suite, Scientific, και Security Lab.
Όλες οι προαναφερόμενες εκδόσεις και Spins έχουν τον ίδιο πυρήνα, δηλαδή τον Linux kernel 4.5.7 και GNU C Library στην έκδοση 2.23

Να αναφέρουμε ότι το Linux kernel 4.5.7 είναι το τελευταίο στη σειρά 4.5 του Linux, και οι προγραμματιστές του Fedora υποσχέθηκαν να αναβαθμίσουν στον πυρήνα 4.6 τις επόμενες εβδομάδες.

Το Fedοra 24 Workstation, σαν κύρια έκδοση προσφέρεται στην ιστοσελίδα του Project, και “φοράει” την τελευταία σταθερή έκδοση GNOME 3.20.2 desktop environment, ενώ το Fedοra 24 KDE Plasma Spin έρχεται με KDE Plasma 5,6 desktop environment. Όλα οι γεύσεις του Fedοra 24 έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας το GCC compiler 6.

Το Fedora 24 είναι διαθέσιμο για να κατεβάσετε άμεσα, σε Live ISO εικόνες για αρχιτεκτονικές 64-bit, 32-bit, και ARM.

Κατεβάστε το νέο Fedora

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news