Το νέο Fedora 24 είναι εδώ!

Το Project μόλις ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της τελικής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Fedora 24 για επιτραπέζιους υπολογιστές, , , και ενσωματωμένες συσκευές.fedora 24

Η συγκεκριμένη έκδοση καθυστέρησε τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξής της, αλλά από σήμερα είναι διαθέσιμη στις παραλλαγές Fedora Workstation, Fedora Server, και Fedora Cloud variants, στα official Fedora Spins γεύσεις Xfce, , KDE, MATE/Compiz, Cinnamon, και Sugar desktops.

Φυσικά, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να κατεβάσουν και το Fedora 24 Labs Spins, το οποίο συμπεριλαμβάνει τα Design Suite, παιχνίδια, το Robotic Suite, Scientific, και Security Lab.
Όλες οι προαναφερόμενες εκδόσεις και Spins έχουν τον ίδιο πυρήνα, δηλαδή τον Linux kernel 4.5.7 και GNU C Library στην έκδοση 2.23

Να αναφέρουμε ότι το Linux kernel 4.5.7 είναι το τελευταίο στη σειρά 4.5 του Linux, και οι προγραμματιστές του Fedora υποσχέθηκαν να αναβαθμίσουν στον πυρήνα 4.6 τις επόμενες εβδομάδες.

Το Fedοra 24 Workstation, σαν κύρια έκδοση προσφέρεται στην ιστοσελίδα του Project, και “φοράει” την τελευταία σταθερή έκδοση GNOME 3.20.2 desktop environment, ενώ το Fedοra 24 KDE Plasma Spin έρχεται με KDE Plasma 5,6 desktop environment. Όλα οι γεύσεις του Fedοra 24 έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας το GCC compiler 6.

Το Fedora 24 είναι διαθέσιμο για να κατεβάσετε άμεσα, σε Live ISO εικόνες για αρχιτεκτονικές , 32-bit, και ARM.

Κατεβάστε το νέο Fedora

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).