Ο Firefox διαθέτει πλέον picture-in-picture στην αναπαραγωγή βίντεο


Η τελευταία έκδοση του Firefox 71.0 έχει την λειτουργία picture-in-picture στην αναπαραγωγή βίντεο. Είναι διαθέσιμο μόνο στα Windows και αναμένεται τον άλλον μήνα να έρθει και στις εκδόσεις Mac και Linux.

H νέα λειτουργία της Mozilla, η “εικόνα εντός εικόνας” όπως την αποδίδει στα Ελληνικά η εταιρεία, τοποθετεί ένα βίντεο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνη σας. Το βίντεο μπορεί να παίζει και εσείς ταυτόχρονα να σερφάρετε ή να κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία με την υπόλοιπη οθόνη.

Το βίντεο στην λειτουργία Picture-in-Picture μπαίνει μπροστά από κάθε παράθυρο και αποτρέπει άλλες καρτέλες ή παράθυρα να το κρύψουν.

Μόλις κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Firefox, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω σε ένα βίντεο που βρίσκεται σε κατάσταση αναπαραγωγής ή παύσης και θα εμφανιστεί η μπλε επιλογή “Εικόνα εντός εικόνας” (Picture-in-Picture). Κάντε κλικ στο κουμπί και το βίντεο θα ανοίξει σε ένα παράθυρο, που όμως μπορείτε να το μετακινήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση των Windows, αλλά θα έρθει, σύμφωνα με την Mozilla, τον Ιανουάριο και στις εκδόσεις Mac και Linux.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Post
iGuRu

EFF: Μονόδρομος καθρέπτης η online παρακολούθηση

Next Post

Η Europol έκλεισε πάνω από 30.500 πειρατικά sites σε όλο τον κόσμο