Απίστευτα γραφικά από το Weather Channel για τον τυφώνα Florence

Το τηλεοπτικό δίκτυο Weather στην προσπάθεια του να προειδοποιήσει τους επικείμενους κινδύνους από τον τυφώνα Florence δημιούργησε διάφορα βίντεο με απίστευτα γραφικά μικτής πραγματικότητας.

Ο μετεωρολόγος Greg Postel παρουσίασε από το Weather Channel ένα βίντεο μικτής πραγματικότητας, για τον κίνδυνο αύξησης της στάθμης των υδάτων εξαιτίας του τυφώνα Florence. Το βίντεο δείχνει σε πραγματικό χρόνο τον κίνδυνο αύξησης της στάθμης των υδάτων που ήδη ανεβαίνουν σε διάφορα σημεία της Καρολίνας καθώς ο τυφώνας Florence αρχίζει να χτυπάει την ακτή. Ο τυφώνας κινείται αργά και αναμένεται να φέρει θανάσιμες καταιγίδες στην περιοχή καθώς και καταρρακτώδεις βροχές.

Το Weather Channel ξεπερνώντας τους απλούς πίνακες και ξερούς αριθμούς έκανε ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας την γραφιστική τέχνη των βιντεοπαιχνιδιών και χρησιμοποιώντας τη μικτή πραγματικότητα, και έδειξε πως θα εξελιχθεί ο τυφώνας και πως θα υψωθούν τα νερά, γύρω από τους μετεωρολόγους της κάμερας. Είναι ένα πολύ κατατοπιστικό και εντυπωσιακό βίντεο καθώς φαίνεται ευκρινώς που θα φτάσουν τα νερά σε σχέση με το ύψος του παρουσιαστή.

  Που πηγαίνει η ανακύκλωση;

Τα γραφικά μικτής πραγματικότητας δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία  The Future Group, η οποία εκμεταλλεύτηκε την Unreal , μια δημοφιλή πλατφόρμα ανάπτυξης παιχνιδιών βίντεο.

Το Weather Channel είχε επίσης χρησιμοποιήσει την εντυπωσιακή τεχνικής της μικτής πραγματικότητα για να εξηγήσει πως να προφυλαχτείτε από ένα τυφώνα απεικονίζοντας μία κολώνα της ΔΕΗ να βρίσκεται μέσα στο στούντιο, ένα αμάξι να πέφτει μπροστά στον παρουσιαστή, καθώς και ξύλα να καρφώνονται στους τοίχους.

Δείτε τα δύο βίντεο που υπάρχουν στο άρθρο αυτό.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).