Ξεχάστε τα δωρεάν Windows 8.1 with Bing

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε η είδηση που ανέφερε ότι η θα διαθέσει μια δωρεάν έκδοση των 8.1 σε αυτούς που επιθυμούν να πληρώσουν φθηνότερα και δεν θα τους ενοχλεί να βλέπουν διαφημίσεις στο λειτουργικό τους σύστημα.

Η είδηση ​​έφθασε στο διαδίκτυο μετά από διαρροές για το λεγόμενο “.1 with ” από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα και υποστηρίζουν ότι το Redmond θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη έκδοση για να χτυπήσει την ελεύθερη αγορά OS.

Windows-8 1

Αποδεικνύεται, ωστόσο, ότι τα Windows 8.1 με το Bing θα μπορούσε πραγματικά να είναι απλά μια έκδοση που αναπτύχθηκε από τη Microsoft για συσκευές, καθώς η εταιρεία εξακολουθεί να προσπαθεί να φέρει πιο προσιτές συσκευές στην αγορά.

Το BAV0.com αναφέρει ότι κάποια  έγγραφα που διέρρευσαν σχετικά με το λειτουργικό “Windows 8.1 with Bing” αποκαλύπτουν ότι η Microsoft επιθυμεί να παρέχει στους OEMs ένα πολύ προσιτό λειτουργικό σύστημα με μια νέα έκδοση, που θα έρθει με το Bing σαν προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης.

  2022 Aaron Swartz Day and Hackathon

Εδώ είναι ένα απόσπασμα από τα έγγραφα που διέρρευσαν και δηλώνουν με σαφήνεια τον σκοπό των Windows 8.1 με το Bing:

“Τα Windows 8.1 με το Bing είναι μια νέα έκδοση των Windows που θα βοηθήσει τους OEMs να χρησιμοποιήσουν τα Windows σε συσκευές χαμηλού κόστους και να προσφέρουν στον τελικό χρήστη υπηρεσίες της Microsoft, όπως το Bing και το OneDrive. Τα Windows 8.1 με το Bing είναι παρόμοια με άλλες εκδόσεις των Windows και θα ενημερώνεται, και θα αναπτύσσεται όπως ακριβώς οποιαδήποτε άλλη έκδοση των Windows.”

Οι OEMs, από την άλλη πλευρά, δεν θα επιτρέπεται να αλλάξουν τη μηχανή αναζήτησης και επιλέξουν μια άλλη, που θα μπορούσε να τους αποφέρει κέρδος από μια ειδική συμφωνία με τρίτους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).