Δωρεάν G Suite Training: Νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για την Google;


G Suite Training: Πιθανότατα πιστεύετε ότι γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα προϊόντα της Google. Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε, γιατί υπάρχουν πολύ περισσότερα τεχνάσματα που μπορείτε να μάθετε, και να ενισχύσετε την καθημερινή σας παραγωγικότητα, με υποδείξεις από την ίδια την εταιρεία.

Αν δεν έχετε χρόνο για μακρά άρθρα, διαλέξεις και μαθήματα, θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό: τον επίσημο εκπαιδευτή που προσφέρεται απευθείας από την Google με το G Suite Training.

Η εκπαίδευση για το G Suite είναι μια επέκταση του Chrome που σας περιγράφει όλα τα δημοφιλή εργαλεία Google. Σας δίνει όλη την εκπαίδευση που χρειάζεστε μέσα από τις ίδιες τις εφαρμογές της Google.

Η Google διαθέτει ήδη ένα πολύ καλά οργανωμένο κέντρο εκμάθησης για το G Suite, αλλά με αυτή την επέκταση θα έχετε έναν επιπλέον οδηγό που θα σας δείχνει τα εργαλεία της εταιρείας, ενώ τα χρησιμοποιείτε.
G Suite Training

Η επέκταση έχει σχεδιαστεί για το G Suite και καλύπτει τις εφαρμογές: Gmail, Calendar, Drive, Docs, Sheets, Slides, Sites, Forms, Google+, και Groups. Όμως, όπως φαίνεται, λειτουργεί με όλα τα εργαλεία της Google.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγκαταστήσουν το πρόσθετο εντελώς δωρεάν από το link που υπάρχει στο τέλος της δημοσίευσης.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Συνδεθείτε σε οποιαδήποτε εφαρμογή της Google ή ανανεώστε το πρόγραμμα περιήγησης εάν έχετε ήδη συνδεθεί.
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Google για την οποία θέλετε να μάθετε περισσότερα.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο “G Suite Training” στο πάνω αριστερό μέρος του προγράμματος περιήγησης, και ο οδηγός θα αρχίσει να σας εξηγεί μέσα από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Τα μαθήματα είναι διαδραστικά (με ήχο και βίντεο) και αυτο-ρυθμίζονται με οδηγίες στην οθόνη και συμβουλές που σας δείχνουν πώς λειτουργεί η κάθε εφαρμογή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε μια βοήθεια για κάποια συγκεκριμένη λειτουργία.

Κατεβάστε την επέκταση

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news