Το Gmail δεν επιτρέπει την επιστροφή στο παλιό UI

Δεν μπορείτε πια να επιστρέψετε στο παλιό UI του Gmail καθώς η Google αφαίρεσε αυτήν την δυνατότητα. Η αλλαγή πραγματοποιείται σταδιακά και θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του Νοεμβρίου.

 

gmail ui 1

Η Google παρουσίασε το Φεβρουάριο του 2022 μια νέα και αισθητική σε ένα νέο UI. Τον Ιούνιο η αλλαγή ήταν ορατή σε όλους, εταιρικούς και προσωπικούς λογαριασμούς. Μέχρι τώρα μπορούσατε να την χρησιμοποιήσετε ή απλά να επιτρέψετε στο παλιό UI.

Η νέα σχεδίαση δεν έχει μεγάλες διαφορές καθώς έχει μόνο μια νέα πλαϊνή , μεγαλύτερα κουμπιά και άλλες μικρές εμφανισιακές τροποποιήσεις. Πλέον από τις 8 Νοεμβρίου και μετά δεν μπορείτε να εξαιρεθείτε και να παραμείνετε στον παλιό σχεδιασμό, και όλοι θα γυρίσουν σταδιακά στο νέο.

Η Google επιβεβαίωσε ότι η νέα σχεδίαση του Gmail «θα γίνει η τυπική εμπειρία για το Gmail», χωρίς επαναφοράς στην παλιά σχεδίαση (ονομάζεται επίσης «αρχική »). Η νέα σχεδίαση ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου 2022 ή τις αρχές Δεκεμβρίου. Στους δικούς μας προσωπικούς λογαριασμούς ακόμα μπορούμε να γυρίσουμε στην παλιά σχεδίαση, αλλά σύντομα περιμένουμε αυτό να εξαλειφθεί.

Ενημερωτικά πάντως όλο αυτό το υπήρξαν μερικά παράπονα, ειδικά από άτομα που δεν τους άρεσαν τα πάντα ορατά κουμπιά Chat και Spaces στην πλαϊνή γραμμή, αφού ουσιαστικά δεν χρησιμοποιούνται από κανένα αυτά τα δύο .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Google,gmail,ui

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).