Το Gmail μαθαίνει από τη συμπεριφορά σας, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα

Το έγινε πολύ πιο έξυπνο, να χαρούμε; Το Gmail πρόκειται να βελτιώσει σύντομα τη λειτουργία αναζήτησής του, η οποία θα λειτουργεί πραγματικά για περισσότερους χρήστες, αρκεί να ενεργοποιήσετε τις σωστές ρυθμίσεις.

gmail

Η εταιρεία διαθέτει εδώ και καιρό μια λειτουργία ς, προσφέροντας συγκεκριμένα φίλτρα και παραμέτρους για να βοηθήσει τους χρήστες του να βρουν το σωστό περιεχόμενο σε ένα γεμάτο φάκελο εισερχομένων. Όμως παρά τις προσπάθειες της εταιρείας πολλοί είναι αυτοί που δεν χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας.

Για το σκοπό αυτό, το Gmail θα χρησιμοποιεί πλέον τη μηχανική εκμάθηση για να κατανοήσει τι ακριβώς αναζητάτε.

Η νέα διαδικασία θα μαθαίνει από προηγούμενες αναζητήσεις και θα προσπαθήσει να κατανοήσει τον τύπο των αποτελεσμάτων στα οποία κάνετε κλικ από τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιείτε στη γραμμή αναζήτησης, η οποία θα λειτουργεί πλέον και με ομιλία, έναν τρόπο παρόμοιο με το Assistant.

Η επερχόμενη βελτίωση θα ελέγχει εκτός από τα επώνυμα επαφών, όπως έκανε στο παρελθόν, τα πλήρη ονόματα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού υ, καθώς και τα προηγούμενα αλλά και το πόσο συχνά επικοινωνούν μαζί σας.

  Chrome 0day ενημερώστε άμεσα

Όμως για να ενεργοποιήσετε αυτή την αναζήτηση στο Gmail, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών (Web and App Activity) στον Λογαριασμό σας στην Google, κάτι που μπορεί να είναι προβληματικό για πελάτες που ανησυχούν για το απόρρητό τους και τον τρόπο χρήσης των δεδομένων τους.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας σειράς ενημερώσεων που κυκλοφορούν από το Gmail σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τη θέση του σαν μια από τους πιο δημοφιλείς εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εν μέσω ανταγωνισμού από ανταγωνιστές, όπως η Proton Mail και άλλες εταιρείες που προσέχουν το απόρρητο.

gmail,google,privacy,search,αναζήτηση,αποτελέσματα αναζήτησης

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).