Το Gmail δέχεται πλέον συνημμένα έως και 50 MB

Το άλλαξε την πολιτική του στην χωρητικότητα των συνημμένων και πλέον μπορείτε να δέχεστε έως 50MB.

Gmail

Ένα από τα συνήθη των email είναι η αποστολή μεγάλων σε χωρητικότητα συνημμένων αρχείων. Όποιος ήθελε να στείλει μέχρι τώρα ένα συνημμένο αρχείο μεγαλύτερο από 25ΜΒ θα έπρεπε είτε να το κόψει σε κομμάτια είτε να απευθυνθεί σε υπηρεσίες τρίτων, όπως το wetransfer κλπ.

Τα όρια των ΜΒ μεγάλωσαν από εχθές καθώς η Google ανέβασε τον πήχη για τους λογαριασμούς του Gmail, που πλέον μπορούν να δεχθούν αρχεία έως 50 megs. Παραμένει ο περιορισμός να μην μπορείτε να στείλετε συνημμένα από το Gmail μεγαλύτερα από 25ΜΒ αλλά μπορείτε πλέον να αποστείλετε μεγάλα αρχεία των 50ΜΒ από το κλπ χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα από την μεριά του αποδέκτη.

Αν και η κίνηση της εταιρείας δεν είναι παρά ένα μικρό βήμα στην διακίνηση αρχείων, εντούτοις επειδή τα emails είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να επικοινωνήσει κάποιος και να μοιραστεί με τους φίλους του, παραμένει μία ευπρόσδεκτη και καλή αλλαγή της πολιτικής των Gmails. Αν και τα 50ΜΒ δεν μπορούν να απαξιώσουν τις υπηρεσίες ανταλλαγής αρχείων, περιμένουμε και τις άλλες emails να αλλάξουν με την σειρά τους την αντίστοιχη πολιτική τους.

  WhatsApp διέρρευσαν 500 εκατ. αριθμοί (617.722 από την Ελλάδα)

Η αλλαγή αυτή αυτή απαιτεί από μία έως τρεις ημέρες για να πραγματοποιηθέι σε όλους τους λογαρισμούς, αρχομένης από εχθές 1 Μαρτίου 2017.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  3  =