Η Google προσθέτει την επιλογή “Προσωπική”

Η Google προσθέτει μία νέα καρτέλα με το όνομα “Προσωπική” (Personal) που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις μέσα από τα προσωπικά σας δεδομένα, είτε από το Gmail είτε από τις φωτογραφίες σας, κατ ‘ευθείαν από τη μηχανή αναζήτησης.

google

Η νέα καρτέλα «Προσωπική» εμφανίζει το προσωπικό σας περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των emails σας και των φωτογραφιών που έχετε τραβήξει και έχετε ανεβάσει στο cloud. Η λειτουργία της είναι απλή. Πρέπει πρώτα να πληκτρολογήσετε οτιδήποτε είναι αυτό που θέλετε να αναζητήσετε, ας πούμε «λουλούδια», και να μεταβείτε στην καρτέλα «Προσωπική», την οποία μπορείτε να βρείτε κάτω από την καρτέλα «Περισσότερα» στο τέλος της γραμμής. Τα αποτελέσματα που θα σας δώσει θα είναι ότι έχει βρεθεί σε όλα τα e-mail που έχετε λάβει και που περιέχουν την αυτή τη λέξη, καθώς και τυχόν φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στον λογαριασμό σας και που περιέχουν λουλούδια.

Η νέα καρτέλα δεν είναι εμφανείς σε όλους ακόμα, καθώς δεν ξεδιπλώνεται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο. Δείξτε μόνο λίγο προσοχή στην χρήση της και κατά πόσο αφήνεται τον υπολογιστή σας μόνο του και συνδεμένο με τον λογαριασμό σας, διότι ο καθένας θα είναι σε θέση να αναζητήσει οτιδήποτε μέσα από τα προσωπικά σας δεδομένα, εύκολα και μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Το χαρακτηριστικό λειτουργεί τόσο στο web όσο και στην έκδοση της Google για κινητά τηλέφωνα. Είναι ελπίζουμε κατανοητό ότι τα αποτελέσματα της καρτέλας είναι εντελώς προσωπικά για το καθένα, μη συγκρίσιμα μεταξύ των χρηστών και γενικά δεν μπορεί κάποιος τρίτος να δει τα δικά σας αποτελέσματα αφού δεν είναι συνδεμένος με τον λογαριασμό σας στην Google.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.098 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).