Η Google ανακοίνωσε το Android M

Κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας στο I/O , η ανακοίνωσε το M, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για κινητά που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.
Android M
Μαζί με την ανακοίνωση του Android Μ, η Google επιβεβαίωσε επίσης ότι η έκδοση Preview θα είναι διαθέσιμη για λήψη σήμερα.

Ωστόσο η έκδοση Developer Preview, δεν θα είναι συμβατή για όλες τις συσκευές, αλλά μόνο στις πιο δημοφιλείς συσκευές Nexus.

Έτσι, από σήμερα, οι ιδιοκτήτες των Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 και Nexus Player θα μπορούν να κατεβάσουν το Android M Developer Preview.

Σύμφωνα με την Google, το Android Μ Developer Preview περιλαμβάνει ενημερωμένα εργαλεία SDK, εικόνες συστήματος για έλεγχο στο επίσημο Android emulator, και εικόνες του συστήματος για έλεγχο των συσκευών Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 και Nexus Player.

Το Android Μ έχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά που έχουν ως στόχο να φέρουν περισσότερη προστασία της ιδιωτικής ζωής του χρήστη, καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

  Chrome 0day ενημερώστε άμεσα

Έτσι, με το Android Μ η Google φέρεται να έχει τελειοποιήσει το σύστημα που δίνει δικαιώματα στις εφαρμογές. Επίσης με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Doze, το Android Μ θα χρησιμοποιεί ανίχνευση κίνησης για να γνωρίζει εάν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται. Έτσι θα μπαίνει αυτόματα σε mode, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Android M θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


1  +  1  =