Η Google αγόρασε την Anvato

Η Google ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι απέκτησε την Anvato, μια πλατφόρμα λογισμικού βίντεο που χρησιμοποιείται από μεγάλες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης όπως η NBCUniversal, CBS και HGTV. Η Anvato δίνει τη δυνατότητα κωδικοποίησης, επεξεργασίας, και δημοσίευσης βίντεο με ασφάλεια σε πολλαπλές πλατφόρμες. Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.anvato google

Σε μια δημοσίευση στο blog της εταιρείας, ο ανώτερος διευθυντής προϊόντων της Goοgle Belwadi Srikanth έγραψε ότι η πλατφόρμα Anvato θα συμπληρώσει τις προσπάθειες της Goοgle να “επιτρέψει κλιμακούμενη επεξεργασία και ροές των μέσων ενημέρωσης στο cloud.”

“Η ομάδα του Goοgle Cloud Platform έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους πελάτες μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας στη διαχείριση της υποδομής τους πιο αποτελεσματικά, με servers και δίκτυα παροχής ταχείας κλίμακας εξαλείφοντας όλα τα περιττά.”

Η εξαγορά θα βοηθήσει την πλατφόρμα του Goοgle Cloud να ανταγωνιστεί καλύτερα άλλους παρόχους αποθήκευσης δεδομένων για τις επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης.

Επί του παρόντος, το Netflix χρησιμοποιεί το Amazon Web Services, ακόμα κι αν η Amazon ανταγωνίζεται τη Netflix με τη δική της υπηρεσία video streaming.

Εν τω μεταξύ, η IBM νωρίτερα αυτό το χρόνο ανακοίνωσε την εξαγορά της Ustream και τη δημιουργία νέας πλατφόρμας cloud βίντεο.

Τον Μάρτιο, η Google ανακοίνωσε ότι είχε υπογράψει συμφωνίες με ορισμένες μεγάλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της Disney Consumer Products Interactive Media.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.097 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).