Η Google απαιτεί από προγραμματιστές εφαρμογών επαλήθευση των στοιχείων τους και 2FA

Η Google απαιτεί πλέον από προγραμματιστές εφαρμογών του Play Store να επαληθεύουν τη διεύθυνσή τους, το τηλέφωνό τους και να χρησιμοποιούν 2FA.

Play Store,Google,Android,2FA

Η Google ανακοίνωσε τη Δευτέρα νέα μέτρα για το Play Store, συμπεριλαμβανομένης της απαίτησης από τους λογαριασμούς προγραμματιστών να ενεργοποιήσουν την Επαλήθευση 2 βημάτων (2SV), να παρέχουν μια διεύθυνση και να επαληθεύσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, έως το τέλος του 2021.

Οι νέες αλλαγές αφορούν τόσο τους μεμονωμένους προγραμματιστές, όσο και επιχειρήσεις που κατέχουν λογαριασμούς προγραμματιστών στο Google Play και διακινούν εφαρμογές τους, να καθορίσουν έναν τύπο λογαριασμού (προσωπικό ή οργανισμό), ένα όνομα επαφής, τη φυσική τους διεύθυνση, καθώς και να επαληθεύσουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου τους. Πλέον των παραπάνω θα πρέπει να χρησιμοποιούν κατά την σύνδεσή τους και επαλήθευση 2 βημάτων.

Οι υπάρχοντες λογαριασμοί θα αρχίσουν να δηλώνουν τα παραπάνω από σήμερα και μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να έχουν όλοι συμμορφωθεί. Οι νέοι λογαριασμοί από τον Αύγουστο και μετά θα πρέπει να καθορίζουν τον τύπο λογαριασμού τους και να επαληθεύσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

  Γρήγορο Android: τι μπορείτε να κάνετε & τι δεν λειτουργεί

Οι αλλαγές έρχονται ως μέρος των προσπαθειών της εταιρείας να καταπολεμήσει τις απάτες και τους δόλιους λογαριασμούς προγραμματιστών, που έχουν ήδη πουληθεί σε υπόγεια φόρουμ, για να μεταμφιέσουν το κακόβουλο λογισμικό ως νόμιμες εφαρμογές.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Play Store,Google,Android,2FA

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  1  =