Google ARC Welder τρέξτε εφαρμογές Android σε υπολογιστές

Google ARC Welder: Η Google μόλις άνοιξε το  App Runtime του Chrome (ARC) για τους προγραμματιστές, ούτως ώστε να μπορούν να τρέχουν τις εφαρμογές τους σε οποιοδήποτε υπολογιστή (λειτουργικό σύστημα) με ένα πρόγραμμα περιήγησης Chrome, αναφέρει το .Google ARC Welder

Το ARC είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στις εφαρμογές Android να τρέχουν στο Chrome OS, και μέχρι σήμερα η πρόσβαση του περιοριζόταν μόνο σε μια μικρή ομάδα προγραμματιστών που συνεργάζονται με την Google. Από σήμερα, η κυκλοφόρησε ένα νέο Chrome app packager  που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να τρέξει Android εφαρμογές και σε άλλα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, Mac, Linux και Chrome OS.

Η εταιρεία αναφέρει στην δημοσίευση της:

The App Runtime for Chrome (Beta), or ARC, lets you your favorite Android apps on Chrome OS. By following these steps, you can try out the App Runtime for Chrome (Beta) during this Developer Preview. To test your app, you need three things:

Το νέο , ονομάστηκε ARC Welder, και είναι μια του Chrome που χειρίζεται μετατροπές -to- με λίγα μόνο κλικ, χρησιμοποιώντας το αρχείο APK του Android app.

Εκτός από τη διάθεση του ARC Welder για τους προγραμματιστές, το ARC από σήμερα συμπεριλαμβάνει και τις Google Play Services, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών που χρησιμοποιούν OAuth2, όπως το Messaging, το Google+ και άλλες υπηρεσίες της εταιρείας.

Ωστόσο, το ARC δεν συμπεριλαμβάνει ακόμη όλες τις Υπηρεσιών του Google Play. Ας ελπίσουμε ότι η Google θα τις προσθέσει στο εγγύς μέλλον.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).