Νέος Google Chrome 55 final


Η Gooogle προώθησε την τελευταία beta έκδοση του Chrome 55 στο σταθερό κανάλι για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες: Linux, Windows και Mac.

Η έκδοση 55 ήταν στο κανάλι Beta από τις 21 του Οκτώβρη αλλά από σήμερα η final είναι διαθέσιμη για όλους. Έρχεται με υποστήριξη PointerEvents, κάτι το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια καλύτερη ανταπόκριση της περιήγησης στο web αφού η κύλιση στις σελίδες δεν θα εμποδίζεται από προεπιλογή. google chrome 55

“Ο Chrome υποστηρίζει τώρα δύο νέους τρόπους για να ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο. Η λειτουργία touch στα CSS δίνει τη δυνατότητα σε sites να αντιδρούν σε χειρονομίες.

Επίσης, το νέο Chrome 55 υποστηρίζει την ασύγχρονη φόρτωση λέξεων-κλειδιών της JavaScript, κάτι που θα είναι πολύ βολικό για τους web developers που θέλουν να γράψουν JavaScript βασισμένη σε Promise για ένα πολύ ευανάγνωστο και δομημένο κώδικας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έρχεται με τον Chrome 55, είναι και η υποστήριξη για CSS automatic hyphenation.chrome 55

Το εν λόγω χαρακτηριστικό χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την οπτική συνοχή του κειμένου, επιτρέποντας στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome να συλλαβίζει λέξεις. Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται παρά μόνο σε συσκευές με Android και MacOS. Η υποστήριξη για Linux και Windows θα έρθει με κάποια μελλοντική έκδοση του Chrome .

Διαβάστε παραπάνω

https://googlechromereleases.blogspot.ro/2016/12/stable-channel-update-for-desktop.html

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Κατεβάστε τη νέα έκδοση


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news