Google Photos: Αν χρειάζεστε άλλο έναν λόγο για να μην εμπιστεύεστε υπερβολικά στο “σύννεφο”, παρακάτω θα σας δώσουμε ένα. Η Google άρχισε να στέλνει email στους χρήστες της υπηρεσίας Google Photos για να τους ενημερώσει με κάτι που συνέβη πέρυσι.
Σύμφωνα με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν θέλατε να κατεβάσετε τα δεδομένα σας από την υπηρεσία Google Photos, η εταιρεία σας έστελνε και αρχεία άλλων χρηστών για μια χρονική περίοδο. Η Google αναφέρει ότι αυτό ξεκίνησε στις 21 Νοεμβρίου του 2019 και συνεχίστηκε μέχρι τις 25 Νοεμβρίου του 2019.





