Η Google μόλις ενημέρωσε όλους τους χρήστες του κοινωνικού της δικτύου Google+ (Google plus),να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους πριν το τέλος Μαρτίου του 2019. Είναι πια γνωστό ότι η εταιρεία τερματίζει την λειτουργία του κοινωνικού της δικτύου στις 2 Απριλίου του 2019.
Το μήνυμα που λάβαμε αναφέρει:





