Το Google Product Design Sprint πάει Κρήτη!

Design: Για πρώτη φορά η κοινότητα Google Developers Group Greece, εκπροσωπώντας τo GDG Ηράκλειο, το GDG Θεσσαλονίκη και το GDG Αθήνα διοργανώνει το επίσημο Google Product Design στο Ηράκλειο Κρήτης στις 26 και 27 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Google After I/O Ηρακλειο 2017.

Το Google Product Design Sprint χρησιμοποιεί τη σχεδιαστική σκέψη για να μειώσει τους εγγενείς κινδύνους που παρουσιάζονται κατα την μεταφορά των των στην αγορά με επιτυχία.Google Product Design

Αναπτύχθηκε από την Google Ventures και αποτελεί μια επιτυχημένη μεθοδολογία ανάπτυξης στρατηγικής, καινοτομίας και “Design Thinking” που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε ομάδα (εταιρεία, startup) σχεδιάζει να εισάγει στην αγορά μια νέα επιχειρηματική πρόταση / προϊόν.

Είναι μια γρήγορη διαδικασία απάντησης κρίσιμων ζητημάτων μέσω σχεδιασμού, δημιουργίας πρωτοτύπων και δοκιμής ιδεών (understanding | sketching-designing, prototyping & validating ideas).

Κατά τη διάρκεια του Google Product Design Sprint που διοργανώνεται στο Ηράκλειο, επιλεγμένες startups και εταιρείες με τη βοήθεια μεντόρων θα διδαχθούν τη μεθοδολογία του Product Design Sprint με σκοπό να μπορέσουν να την εφαρμόσουν στα δικά τους προϊόντα ή υπηρεσίες.

“Σκοπός αυτού του ειδικού είναι η εισαγωγή ενός εργαλείου για Startups και Επιχειρήσεις προκειμένου να μειωθούν οι διαδικασίες όταν μια επιχείρηση είναι έτοιμη να εισαχθεί στην αγορά ή σκέφτεται να εισάγει ένα νέο προϊόν / υπηρεσία, μέσω της δυνατότητας να δουν το μελλοντικό τελικό προϊόν και τις αντιδράσεις των πελατών τους, προτού προβούν σε τυχόν δαπανηρές δεσμεύσεις.”

  • Εάν είστε startup ή εταιρεία που θα ήθελε να μάθει περισσότερα σχετικά με το πλαίσιο των Google Ventures, συμπληρώστε αυτή τη φόρμα. Η υποβολή δηλώσεων θα κλείσει στις 14 Ιουλίου και οι επιλεγμένες startups ή εταιρείες θα ενημερωθούν μέχρι τις 16 Ιουλίου για τη συμμετοχή τους στο Product Design Sprint.
  • Αν θα θέλατε να συμμετέχετε ως μέντορας και να ζήσετε την εμπειρία αυτή, σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα. Η υποβολή δηλώσεων θα κλείσει στις 14 Ιουλίου. Οι επιλεγμένοι μέντορες θα λάβουν μέχρι τις 16 Ιουλίου όλες τις απαραίτητες και οδηγίες.
  Google ανακοίνωσε το AI project των 1.000 γλωσσών

Google Product Design
Για περισσότερες πληροφορίες για το Product Design Sprint στην Κρήτη, παρακαλούμε ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα Design Sprint.

Στην Κρήτη, το Google Developers Group Greece συνεργάζεται με το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας, λόγω της αξιοσημείωτης συμβολής του στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων, στην επαγγελματική κατάρτιση και δικτύωση των ευάλωτων ομάδων και λόγω των πολιτικών ένταξης που ακολουθεί. Το YEC είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί ως “θερμοκοιτίδα ιδεών και ονείρων των νέων που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα και είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν”.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).