Οι υπηρεσίες Google Talk, Google Sheets και Google+ Hangouts δεν λειτουργούν

Αρκετοί αναφέρουν ότι η υπηρεσία Google Talk και Google Drive δεν λειτουργούν αυτή τη στιγμή. Οι πρώτες αναφορές έρχονται μέσω του Twitter.

googleΤο Gmail αυτή τη στιγμή λειτουργεί κανονικά, αλλά όπως όλα δείχνουν το Google Talk έχει προβλήματα σύνδεσης. Ένας γρήγορος έλεγχος στην DownForEveryoneOrJustMe υποδεικνύει πραγματικά, προβλήματα στην υπηρεσία. Επίσης, η επίσημη ιστοσελίδα της Google Apps Status Dashboard δείχνει ότι υπάρχουν προβλήματα με το Google Talk, την Google Sheets και τα Google+ , η οποία περιλαμβάνει τη λειτουργία του Gchat.

Για μερικούς, το Gchat δεν είναι σε θέση να συνδεθεί, και αν είναι συνδεμένο δεν μπορεί να στείλει μηνύματα. Όσοι προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Google Drive λαμβάνουν αυτό το μήνυμα λάθους: “Ο αντιμετώπισε ένα προσωρινό σφάλμα και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το αίτημά σας.”

Το τελευταίο σημαντικό πρόβλημα του του Gmail συνέβη τον Ιανουάριο, όταν η υπηρεσία σταμάτησε να λειτουργεί δύο φορές κατά τη διάρκεια δύο εβδομάδων.

Η δωρεάν υπηρεσία e-mail είχε περίπου 425 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα από το 2012, καθιστώντας την μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τη Yahoo και το της Microsoft.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).