Το HAARP ανοίγει τις πύλες του στους συνωμοσιολόγους

Οι επιστήμονες του ερευνητικού προγράμματος προσκαλούν τους συνωμοσιολόγους να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις τους.

haarp

Για δεκαετίες διάφοροι συνωμοσιολόγοι έχουν αποδώσει στο ερευνητικό ατμοσφαιρικό πρόγραμμα HAARP ( frequency Auroral Research ) μια σειρά από καταστροφές, συμπεριλαμβανομένων τυφώνων, σεισμών, ακόμα και την καταστροφή του διαστημικού λεωφορείου Columbia. Όμως το Σάββατο 26 Αυγούστου ,  οι εγκαταστάσεις του HΑΑRP θα είναι ανοικτές για επισκέψεις.

Εκπρόσωπος του πανεπιστημίου της Αλάσκας δήλωσε σχετικά: “Ελπίζουμε οι άνθρωποι να αναγνωρίσουν την πραγματική επιστήμη στο HΑΑRP. Ελπίζουμε να τους δείξουμε ότι το πρόγραμμα δεν είναι σε θέση να ελέγξει τον νου, ούτε τον καιρό και ούτε όλα τα άλλα πράγματα που έχει κατηγορηθεί”.

Σύμφωνα με το KTVF, το πανεπιστήμιο αναμένει επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων καθώς και θεωρητικούς συνωμοσιών να έρθουν στην εκδήλωση. Ελπίζουν να εμφανιστούν όλοι εκείνοι που κατά καιρούς το έχουν κατηγορήσει, από τον κυβερνήτη της Μινεσότα έως τον επαγγελματία παλαιστή Jesse Ventura.

“Αυτό το πράγμα μπορεί να χτυπήσει τα αεροπλάνα από τον αέρα”, είχε δηλώσει παλαιότερα ο Ventura. “Μπορεί να ελέγξει τον καιρό. Και είναι ένα πολύ επικίνδυνο, επικίνδυνο όπλο”.

  Οι ενημερώσεις της Samsung θα γίνουν νόμος στην ΕΕ;

Οι πρόσκληση είναι ανοικτοί για όλους. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα καθώς και υποψία της παγκόσμιας συνωμοσίας είστε ευπρόσδεκτοι από το πανεπιστήμιο της Αλάσκα, να παρευρεθείτε. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει και αναψυκτικά στα παιδιά όλων των ηλικιών που θα παραστούν.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).