iPhone 13 γρουσούζικος αριθμός;

Το παρουσιάστηκε χθες το βράδυ και ο CEO της , Tim Cook, δήλωσε ότι πρόκειται για “το καλύτερο και πιο ισχυρό iPhone όλων των εποχών”.

Λογικό, αφού μιλάμε για την τελευταία ενημερωμένη έκδοση. Σκεφτείτε όμως ότι τα τελευταία χρόνια, σε κάθε παρουσίαση iPhone από την Apple ακούμε την ίδια έκφραση.

Το νέο smartphone της Apple φέρνει φυσικά την δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G και έρχεται σε πολλές παραλλαγές για κάθε γούστα: iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max.

iphone 13

Διαθέτουν ταχύτερο επεξεργαστή και μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας που προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία. Η ανακοίνωση του dual eSIM support, άργησε να έρθει αλλά ήρθε τελικά, αν σκεφτεί κανείς ότι πάρα πολλές συσκευές Android υποστηρίζουν διπλές κάρτες, εδώ και χρόνια.

Όλα τα μοντέλα του iPhone 13 διαθέτουν μια νέα οθόνη με την τεχνολογίας Super Retina XDR (120Hz).

Για να είμαστε δίκαιοι, το νέο iPhone είναι ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα, όμως όλα του τα νέα χαρακτηριστικά ήταν αναμενόμενα σαν μια φυσική εξέλιξη του προϊόντος. Αυτό που λείπει πραγματικά είναι η καινοτομία, δηλαδή το Χαρακτηριστικό που θα κάνει ξανά το iPhone πρώτο σε πωλήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple έχει σταματήσει να είναι πρώτη σε πωλήσεις. Έτσι η παρουσίαση κάθε του νέου iPhone ένα από τα σημαντικότερα όπλα που διαθέτει η εταιρεία για να σταθεί στην αγορά. Το 2020 περισσότεροι από 194 εκατομμύρια άνθρωποι αγόρασαν από ένα iPhone και η η Apple παρέμεινε η πιο “πολύτιμη” εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο, με την αξία της να αγγίζει τα 2,5 τρισ. δολάρια.

Από τα 274 εκατομμύρια δολάρια που εισέπραξε πέρυσι η εταιρεία, το 50% ήρθαν από το iPhone.

Φέτος λοιπόν η χρονιά ξεκινάει με ένα αναμενόμενο iPhone, αλλά και μια επερχόμενη δικαστική διαμάχη που έχει σαν στόχο το App Store της εταιρείας.

Το App store της Apple κέρδισε περισσότερα από 64 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, σύμφωνα με μια ανάλυση του CNBC.
Το ποσό αυτό είναι υψηλότερο από τα περίπου 50 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019 και τα 48,5 δισεκατομμύρια δολάρια που κέρδισε η εταιρεία το 2018, σύμφωνα με την ίδια ανάλυση, υποδηλώνοντας ότι η αύξηση των πωλήσεων του App Store επιταχύνθηκε πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια του Covid-19.

Η Epic Games, αντίδικος της Apple, θα συνεχίσει την δικαστική διαμάχη ασκώντας έφεση. Η εταιρεία των προγραμματιστών υποστηρίζει ότι η Apple παραβιάζει ομοσπονδιακούς αντιμονοπωλιακούς νόμους. Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple έχασε ήδη το in-app purchase από το πρώτο δικαστήριο.

Έτσι ένα εξελιγμένο iPhone 13 και όχι μια επαναστατική συσκευή, μαζί με μια δικαστική διαμάχη που συνεχίζεται και έχει σαν στόχο ένα τμήμα που συμβάλει σημαντικά στα ετήσια έσοδα της Apple, δεν φαίνεται να είναι οι καλύτερες συνθήκες για να ξεκινήσει το νέο οικονομικό έτος της εταιρείας.

Ευελπιστούμε το 13 του iPhone να μην φέρει κακοτυχία στην εταιρεία.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

iPhone 13,apple,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).