Το iPhone σας έχει ένα κρυφό μετρητή ισχύος σήματος


Ξεχάστε τη μέτρηση της ισχύος του σήματος του iPhone σας χρησιμοποιώντας μόνο κουκκίδες ή γραμμές. Το παρακάτω απλό hack σας επιτρέπει να δείτε την πραγματική ισχύ του σήματος του κινητού σας.

Εάν θέλετε η μέτρηση του σήματος του κινητού σας να είναι πιο ακριβής από τις μικρές τελίτσες που βρίσκονται πάνω αριστερά στην οθόνη του iPhone σας, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το παρακάτω κρυμμένο χαρακτηριστικό της ενσωματωμένης λειτουργίας Field Test.field-test-mode iphone

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Field Test Mode, θα πρέπει να κάνετε μια προετοιμασία:

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi (Ρυθμίσεις> Wi-Fi)
Απενεργοποιήστε το LTE, (Ρυθμίσεις> Cellular> Ενεργοποίηση LTE)

Μετά πηγαίνετε από την εφαρμογή του τηλεφώνου σας πληκτρολογήστε το παρακάτω:

*3001#12345#*

Μετά καλέστε τον “αριθμό” και θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Field Test.

Για έξοδο, απλά πατήστε το κουμπί Home.

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τις τελείες της ισχύος του σήματος με decibel, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστεί η οόνη Σύρετε για απενεργοποίηση. Στη συνέχεια, αφήστε το κουμπί τροφοδοσίας και στη συνέχεια πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Home για περίπου πέντε με δέκα δευτερόλεπτα μέχρι να σβήσει η οθόνη Λειτουργίας του Field Test.

Αν το αποτέλεσμα που έχετε είναι περίπου στα -50 ντεσιμπέλ, είναι πολύ καλό, ενώ ένα ασθενές σήμα θα είναι δείχνει περίπου τα -115 ντεσιμπέΛ. Βασικά όσο πιο κοντά στο μηδέν είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερο είναι το σήμα σας.

Αν θέλετε τώρα ανα επαναφέρετε τις τελίτσες, απλά κάντε μια επανεκκίνηση του iPhone σας με hard reset (Home και Power πατημένα μαζί).

Για τους χρήστες του Android, μπορείτε να δείτε τον μετρητή σήματος (αλλά δεν μπορείτε να τον έχετε μόνιμα στην οθόνη σας). Απλά πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο και είναι εκεί, μαζί με τον τύπο δικτύου.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news