Just the Browser αν σας κούρασαν Chrome, Edge και Firefox
By newsbot | Published on 16-01-2026 16:44 | Categories: news
Το Just the Browser σάς βοηθά να αφαιρέσετε λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, αναφορές δεδομένων τηλεμετρίας, χορηγούμενο περιεχόμενο, ενσωματώσεις προϊόντων και άλλα ενοχλητικά πράγματα που περιέχουν τα σημερινά προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές.
Στόχος του plugin είναι να σας δώσει “μόνο το πρόγραμμα περιήγησης” και τίποτα άλλο, χρησιμοποιώντας κρυφές ρυθμίσεις σε προγράμματα περιήγησης που προορίζονται για εταιρείες και άλλους οργανισμούς.
Δες περισσότερα άρθρα του iGuRu.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google.
Αυτό το project περιλαμβάνει αρχεία ρυθμίσεων για δημοφιλή προγράμματα περιήγησης, τεκμηρίωση για την εγκατάσταση και την τροποποίησή τους και scripts για εύκολη εγκατάσταση.
Το script εγκατάστασης μπορεί να εγκαταστήσει τα αρχεία ρυθμίσεων με λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τους οδηγούς για τον Google Chrome, τον Microsoft Edge και τον Firefox.
Windows: Ανοίξτε το PowerShell σαν Διαχειριστής. Στη συνέχεια, αντιγράψτε την παρακάτω εντολή, επικολλήστε την στο παράθυρο (Ctrl+V) και πατήστε το πλήκτρο Enter: