Έρχεται το Kali Linux 2.0 ή Kali Sana

To νέο 2.0 η επόμενη του λειτουργικού συστήματος που προτιμούν οι , θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου με την κωδική ονομασία Kali .

Η δημοφιλής πλατφόρμα δοκιμών διείσδυσης περιέχει εκατοντάδες από τα καλύτερα εργαλεία ανοικτού κώδικα σε μια “πειραγμένη” διανομή Debian, καθιστώντας το λειτουργικό, βασικό εργαλείο για hackers και pentesters.Kali Sana

Οι προγραμματιστές του αναφέρουν ότι ο πρώτος ανασχεδιασμός της πλατφόρμας που αναγεννήθηκε το 2013 θα παρουσιαστεί στο επόμενο συνέδριο hacking DEFCON.

“Είμαστε αρκετά ήσυχοι τον τελευταίο καιρό, κάτι το οποίο συνήθως σημαίνει ότι κάτι ετοιμάζουμε” αναφέρει η ομάδα.

“Τους τελευταίους μήνες εργαζόμαστε πυρετωδώς για την επόμενη γενιά του Κali Linux και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο που προχωράει μέχρι στιγμής.”

“Υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα νέα στοιχεία σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, όμως θα συνεχίσουμε στόμα μας κλειστό μέχρι να το δώσουμε στην κυκλοφορία.”

Η πλατφόρμα διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο και βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, νέο μενού, και τα πιο πρόσφατα εργαλεία δοκιμών διείσδυσης.

  Li-Fi 100 φορές πιο γρήγορο από το Wi-Fi

Επίσης, διαθέτει τη native Ruby 2.0 για να βοηθήσει στη γρήγορη φόρτωση του Metasploit hacking box, θα έχει εβδομαδιαίες ενημερώσεις των βασικών εργαλείων και θα εμφανίζει ειδοποιήσεις στην επιφάνεια εργασία και screencasting.

Η αναβάθμιση θα είναι η πρώτη σε δύο χρόνια από τότε που το BackTrack Linux σχεδιάστηκε εκ νέου και έγινε Κali Linux το Μάιο του 2013.

Δείτε το Teaser του Κali Linux 2.0 (Kali Sana)

 

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  13  =  16