Ο Kanye West αγοράζει την Parler

Ο , ο rapper που ακούει και στο όνομα Ye, κατέληξε σε συμφωνία να αγοράσει την μια “μη πλατφόρμα ελευθερίας του λόγου” που δεν διαγράφει σχόλια, ανέφεραν και τα δύο μέρη με δηλώσεις τους, σήμερα Δευτέρα. Ανέφεραν ότι πρόκειται για μια κίνηση που θα βοηθήσει τα άτομα να εκφράσουν ελεύθερα τις συντηρητικές απόψεις τους.
kanye west
Σαν μέρος της συμφωνίας, της οποίας οι οικονομικοί όροι δεν αποκαλύφθηκαν, η Parler συμφώνησε να πουλήσει πλήρως στον West την εταιρεία, αλλά το κοινωνικό δίκτυο θα συνεχίσει να λαμβάνει τεχνική υποστήριξη από την Parlement Technologies. Η Parlement Technologies θα συνεχίσει να έχει πρόσβαση στις ιδιωτικές υπηρεσίες cloud και την υποδομή του κέντρου δεδομένων.

Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει το τρέχον τρίμηνο. Ο West, ο οποίος κατηγόρησε την Meta και το Twitter gia to ότι τον λογοκρίνουν τις τελευταίες εβδομάδες, ανέφερε σε μια δήλωση:

“Σε έναν κόσμο όπου οι συντηρητικές απόψεις θεωρούνται αμφιλεγόμενες, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα”.

Kanye West,Parler,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


60  +    =  64