Νέο KaOS Linux 2.016.06 με kernel 4.6 & KDE Plasma 5.7


Οι προγραμματιστές του λειτουργικού συστήματος Kaos Linux ανακοίνωσαν την διαθεσιμότητα του Kaos 2.016.06. Η νέα διανομή έρχεται με Linux kernel 4.6 και σαν προεπιλεγμένο περιβάλλον εργασίας φοράει την beta του επικείμενου KDE Plasma 5.7.kaosx

Το νέο ISO του Kaos 2.016.06 διαθέτει το επίσης νέο Qt 5.7.0 GUI toolkit με εκπληκτικές τεχνολογίες, οι οποίες είναι ιδανικές για μια διανομή που τρέχει το πιο πρόσφατο λογισμικό KDE.

Μιλώντας για το KDE, οι προγραμματιστές κατάφεραν να προσθέσουν το τελευταίο KDE Application 16.04.2 software suite αλλά και τη συλλογή των των add-ons του Qt5 με το νέο KDE Frameworks 5.23.0.

Ωστόσο, αυτό που περίμεναν ίσως οι περισσότεροι από τους χρήστες του Kaos είναι η πλήρη κρυπτογράφηση δίσκου. Η ενημερωμένη έκδοση επιτρέπει την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος σε ένα κρυπτογραφημένο σύστημα αρχείων. Φυσικά, η υποστήριξη πλήρη κρυπτογράφηση δίσκου έχει εφαρμοστεί στο πρόγραμμα εγκατάστασης μέσω του LUKS, τόσο για την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση αλλά και για την προσαρμοσμένη εγκατάσταση.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ISO από ένα από τα παρακάτω links:

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news