Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε την έναρξη προγράμματος bug bounty

Η Lab ανακοίνωσε σήμερα ένα πρόγραμμα bug για την ενίσχυση της ασφάλειας των προϊόντων της επιχείρησης, αλλά και για την δημιουργία νέων σχέσεων με άλλους ερευνητές.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το πρόγραμμα σήμερα στο συνέδριο Hat USA. Το bug bounty θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας HackerOne.

Σε έναν κόσμο όπου οι κυβερνοεπιθέσεις έχουν γίνει πια καθημερινό φαινόμενο και υπάρχει έλλειψη δεξιοτήτων, τα προγράμματα bug bounty έχουν γίνει μια δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιούν οι εταιρείας για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον Hat ερευνητών.sec target bug bounty

Έτσι πλέον να προσφέρουν μια θέση στο Hall of Fame της εταιρείας χρησιμοποιούν καθιερωμένες πλατφόρμες, κανάλια επικοινωνίας και οικονομικές ανταμοιβές για να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρογνωμοσύνη για να κρατήσουν τα συστήματά τους και το λογισμικό τους όσο το δυνατόν ασφαλέστερο.

Η πρώτη φάση του προγράμματος bug bounty ξεκινά επίσημα στις 2 Αυγούστου και θα διαρκέσει για έξι μήνες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία θα προσφέρει συνολικά 50.000 δολάρια για ανταμοιβές στους ερευνητές που αποκαλύπτουν σφάλματα και τα τρωτά σημεία στα προϊόντα της επιχείρησης.

  Πως να σκοτώσετε έναν οπλισμένο ρομποτικό σκύλο

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η φάση, η εταιρεία θα αποφασίσει για το ποια πρόσθετα προϊόντα, θα πρέπει να συμπεριληφθούν στη δεύτερη φάση.

https://hackerone.com/kaspersky

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).