Δωρεάν Kaspersky QR Scanner για ασφαλείς QR Codes

Kaspersky QR Scanner QR : Τα QR μοιάζουν πολύ και κάνουν τη δουλειά που κάνουν και τα URLs σε σμίκρυνση. Η βασική ομοιότητα είναι ότι δεν μπορείτε να δείτε, που θα σας πάνε όταν τα ενεργοποιήσετε.

Τα QR Codes χρησιμοποιούνται από πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες και υπηρεσίες, όπως στις διαφημίσεις, στα καταστήματα, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, περιοδικά και λοιπά.

Η πρόσφατα κυκλοφόρησε το WhatsApp Web που χρησιμοποιεί ένα QR Code, για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την νέα Web υπηρεσία.

Όμως ενώ είναι ένα πολύ χρήσιμο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από κακόβουλους , αφού δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια για την δημιουργία κωδικών που οδηγούν σε κακόβουλες ιστοσελίδες.

Η Kaspersky λοιπόν σκέφτηκε να σαρώνει τους κωδικούς πριν χρησιμοποιηθούν από το τηλέφωνο σας με μια νέα εφαρμογή ασφαλείας που την διαθέτει δωρεάν.Kaspersky-Lab Kaspersky QR Scanner

Η νέα εφαρμογή Kaspersky QR Scanner διατίθεται για Android και iOS, αλλά απαιτεί περισσότερα δικαιώματα από ότι ίσως χρειάζεται. Συγκεκριμένα, απαιτεί πρόσβαση στο ID της ς.

  eScore εφαρμογή με livescores σe iPhone & iPad για τους φίλους του αθλητισμού

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Αφού την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας, απλά τρέξτε τη για να σαρώσετε κάποιον QR Code. Θα πρέπει να μετακινήσετε την συσκευή σας μέχρι να τον εστιάσει και να τον διαβάσει η εφαρμογή.

Η εφαρμογή σαρώνει τον σύνδεσμο για να βεβαιωθεί ότι δεν οδηγεί σε κάποια ιστοσελίδα που περιέχει κακόβουλα αρχεία για , πριν σας μεταφέρει εκεί αυτόματα.

Κατεβάστε ττην εφαρμογή για Android και iOS

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  57  =  65