Kaymera Technologies έρχεται η ασφαλέστερη κινητή συσκευή

Η Technologies ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα κρυπτογράφησης κινητών συσκευών στο Mobile World Congress 2015.kaymera mobile

Η έκθεση Mobile World Congress 2015 ξεκινάει στη Βαρκελώνη, 1 Μαρτίου και η Kaymera Technologies, θα ανακοινώσει το Kaymera 360˚, την πιο ισχυρή πλατφόρμα κρυπτογράφησης κινητών, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που επιζητούν προστασία ενάντια σε όλες τις επιθέσεις και τις προηγμένες απειλές.

Η ταχεία ανάπτυξη και η τεράστια υιοθέτηση των smartphones συνεχίζει να αποτελεί μια σοβαρή απειλή για τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν τεράστιο κίνδυνο από την έκθεση σε κακόβουλες επιθέσεις κινητών. Η διαρροή ευαίσθητων δεδομένων μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιες εμπορικές (και όχι μόνο) ζημιές. Τα malware για κινητά και οι στοχευμένες επιθέσεις Trojan, ή Man-in-the-middle σε WiFi και δίκτυα GSM, οι κλοπές κινητών και διάφορα άλλα που μπορεί να συμβούν, υπενθυμίζουν το γεγονός ότι τα smartphones είναι πια το απόλυτο εργαλείο συλλογής πληροφοριών για τους hackers.

Κάπου εδώ έρχεται το Kaymera που παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση κινητής τηλεφωνίας στον κυβερνοχώρο. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια ιδιόκτητη ασφαλή έκδοση του Android OS την οποία ο καταναλωτής μπορεί να προσαρμόσει σε αρκετές high-end συσκευές Android.

Το νέο λειτουργικό Kaymera παρέχει τέσσερα στρώματα :

Το layer – απρόσβλητη κρυπτογράφηση σύμφωνα με τον εταιρεία, το Protection Layer – προστατεύει από κάθε απόπειρα παραβίασης υπηρεσιών όπως GSM, Web , WiFi, Bluetooth, USB,και άλλα, το Prevention layer – επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη άμυνα, και το Detection layer που ανιχνεύει απειλές σε πραγματικό χρόνο, όπως MITM σε δίκτυα WiFi.

Αυτή η πολυ προσέγγιση της προστασίας εξασφαλίζει αποτελεσματικά οργανισμούς και γενικότερα τους τελικούς χρήστες από οποιαδήποτε μορφή υπος δεδομένων και κλήσεων, επιθέσεις man-in-the-middle, μηνύματα κειμένου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στοχευμένες επιθέσεις Trojan, καθώς και κάθε λοίμωξη που προκαλείται από μαζική διανομή του κακόβουλου λογισμικού, διαρροή ευαίσθητων δεδομένων από κακόβουλες εφαρμογές. GPS για εντοπισμό θέσης, αποκλεισμός εξαγωγής δεδομένων σε περίπτωση κλοπής του κινητού.

Η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει με ένα πάνελ διαχείρισης της ασφάλειας που μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε κάθε κινητή συσκευή που κυκλοφορεί σήμερα.

Το διαχειριστικό πάνελ θα μπορεί να ελέγχει τη κατάσταση κάθε συσκευής σε πραγματικό χρόνο, και θα επιτρέπει την επιβολή των δικαιωμάτων επιπέδου εφαρμογών, πρωτόκολλα ασφάλειας και πολιτικές διαχείρισης κινδύνου. Όλα αυτά over-the-air, μαζί με τις ενημερώσεις του λειτουργικού.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).