Συστάσεις στον uploader του Kickass Torrents

Ένας Ολλανδός δικαστής αποφάσισε να μην τιμωρήσει έναν ενεργό uploader του Kickass Torrents, ζητώντας του να υποσχεθεί ότι θα σταματήσει μελλοντικές παράνομες δραστηριότητες.Kickass Torrents

Η απόφαση του δικαστή ήταν για μια υπόθεση που κατατέθηκε από τη BREIN, μια ολλανδική αντί-πειρατική ομάδα που αντιπροσωπεύει πολλά στούντιο του Hollywood. Κατηγορούμενος ήταν ένας 20χρονος Ολλανδός φοιτητής που βρέθηκε ότι είχε ανεβάσει πάνω από 750 torrents στην ιστοσελίδα Kickass Torrents.

Η απόφαση του δικαστή ήταν αρκετά επιεικής, αφού ουσιαστικά άφησε ατιμώρητο το φοιτητή, με την προϋπόθεση ότι θα σταματήσει να ανεβάζει νέα torrents, θα διαγράψει τα παλιά, αλλά και το λογαριασμό του στο Kickass Torrents.

Αν παραβιάσει βέβαια τους παραπάνω όρους, θα πρέπει να καταβάλει 2.000 € τη ημέρα, αν κάνει seed κάποιο torrent, με μέγιστο πρόστιμο τα 50.000 € τη μέρα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσίευσε το TorrentFreak, ο φοιτητής ανέβαζε τηλεοπτικές σειρές όπως τις: The Walking Dead και Avengers: Age of Ultron.

  Η επόμενη έκδοση του uTorrent θα τρέχει στον browser σας

Ο κατηγορούμενος συμφώνησε επίσης να καταβάλει τα έξοδα της δικαστικής διαδικασίας.

Ο δικαστής ανέφερε ότι δεν θεωρεί την υπόθεση σαν υπόθεση κατά της πειρατείας, αλλά εναντίον ενός ατόμου που εμπόδιζε την οικονομική ανάπτυξη νόμιμων εναλλακτικών υπηρεσιών όπως το Netflix και το Spotify.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  2  =  3

Previous Story

Το Instagram δοκιμάζει την υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών

Next Story

Hello Barbie: κρατήστε τη νέα κούκλα της Mattel μακριά από παιδιά