Πως ο “Άι Βασίλης” Kim Dotcom έσωσε τα Χριστούγεννα

Ο ιδρυτής του Mega Kim έσωσε τα Χριστούγεννα για πολλούς του Playstation και του Xbox. Ο ίδιος το περιγράφει σαν ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα, αφού ο Kim Dotcom φαίνεται να σταμάτησε τις επιθέσεις που πραγματοποιούσαν οι μοιράζοντας 3.000 δωρεάν λογαριασμούς του Mega, αξίας 99 δολαρίων έκαστος.kim dotcom

Όταν ο Kim Dotcom προσπάθησε να παίξει Xbox (είναι γνωστό ότι αφιερώνει πάρα πολλές ώρες στο gamaing) τον υποδέχτηκε μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια έκπληξη αντιμετώπισαν χιλιάδες άλλοι παίχτες του Xbox και του Playstation που ήθελαν να δοκιμάσουν τα χριστουγεννιάτικα τους δώρα.

Οι Lizard Squad, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει επανειλημμένα DDoS στο PlayStation Network και στο Xbox Live, ήταν ξαναχτύπησαν με ένα δώρο Χριστουγέννων που κανείς δεν το ζήτησε. Μια νέα επίθεση DDoS είχε σαν αποτέλεσμα να καθηλώσει και τα δύο δίκτυα.

Ο Kim Dotcom, αντί να βρίζει τους Lizard Squad, αποφάσισε να τους κάνει μια προσφορά.

“Γεια σας LizardMafia, θέλω να παίξω #Destiny στο Xbox LIVE. Θα δώσω ολόκληρο δωρεάν κουπόνια λογαριασμών του Mega διάρκειας μιας ζωής, αν παίξουμε. Cool; έγραψε στο Twitter.

kim ask

Οι Lizard Squad  προφανώς ευχαριστήθηκαν και απάντησαν ότι ήταν πρόθυμοι να σταματήσουν τις επιθέσεις με αντάλλαγμα 3.000 δωρεάν hosting κουπόνια.

Όταν πήρε την έγκριση από τη ομάδα διαχείρισης του Mega, ο Dotcom και οι Lizard Squad τελικά ήρθαν σε συμφωνία μέσω του Twitter.

mega lizard

Μόλις οι δωρεάν λογαριασμοί ήρθαν στην κατοχή των Lizard Squad, οι επιθέσεις σταμάτησαν και τα Χριστούγεννα σώθηκαν.

“Ευχαριστώ Kim Dotcom για τα κουπόνια – είστε ο λόγος που σταματήσαμε τις επιθέσεις. Το Mega Privacy Είναι μια τρομερή υπηρεσία, ” έγραψαν οι Lizard Squad, επιβεβαιώνοντας την επιτυχή παρέμβαση.

Ο Dotcom, εν τω μεταξύ, είναι χαρούμενος που μπορεί να παίξει στο δίκτυο του XBOX, και εύχεται να μπορούσε να λύσει όλα του τα προβλήματαμε δωρεάν λογαριασμούς. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ όμως μάλλον δεν θα δεχτεί δωρεάν λογαριασμούς του Mega.

“Προφανώς, η διπλωματία λειτουργεί. Θα ήθελα να συστήσω στη κυβέρνηση των ΗΠΑ δίνει μια δοκιμή. #MakeLoveNotWar #UseMegaVouchers,” έγραψε ο Kim.

Φυσικά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι Lizard Squad θα κρατήσουν την υπόσχεσή τους τις επόμενες μέρες, αλλά Dotcom δήλωσε ότι θα ακυρώσει τους λογαριασμούς αν οι επιθέσεις συνεχίσουν.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).