Κυκλοφόρησαν τα Windows 11 έκδοση 22000.51 στους Insiders, στο κανάλι Dev


Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα την πρώτη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11, build 22000.51, στους Insiders και στο κανάλι Dev.

windows 11 insider

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το Πρόγραμμα Windows Insider επιτρέπει σε ενδιαφερόμενους χρήστες να δοκιμάσουν και να κάνουν παρατηρήσεις στις επερχόμενες εκδόσεις των Windows 10 και Windows 11, πριν αυτές κυκλοφορήσουν επίσημα.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Windows Insider, μπορείτε να κάνετε λήψη πρώιμων εκδόσεων προεπισκόπησης των Windows 11 και να στείλετε σχόλια σχετικά με σφάλματα, προβλήματα διεπαφής χρήστη, προβλήματα με τις νέες δυνατότητες και ζητήματα συμβατότητας.

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Windows Insider
Για να ξεκινήσετε με το Πρόγραμμα Windows Insider, πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα μέσα από τις Ρυθμίσεις των Windows, ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις .
  2. Μεταβείτε στην ενότητα Ενημέρωση και ασφάλεια > Πρόγραμμα Windows Insider.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να ξεκινήσετε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα Windows 10 Insider
  4. Καταχωρήστε τον λογαριασμό σας Microsoft στο Πρόγραμμα Windows Insider.
  5. Μετά τη σύνδεση του λογαριασμού σας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα κανάλι. Για λήψη των Windows 11, επιλέξτε το κανάλι Dev.
  6. Επανεκκινήστε τα Windows όταν σας ζητηθεί.

Μόλις επανεκκινήσετε τα Windows, μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο για νέες ενημερώσεις των Windows και εάν υπάρχουν διαθέσιμες νέες δομές ή ενημερώσεις για τους Insider, θα σας ζητηθεί να τις εγκαταστήσετε.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news