Το Windows 8.1 Update 1 που κυκλοφορεί δεν είναι το RTM (;)

Την περασμένη εβδομάδα, η αποκάλυψε κατά λάθος (;) τα links του 8.1 1. Έτσι αρκετοί εγκατέστησαν την επερχόμενη ενημερωμένη έκδοση των Windows, πιστεύοντας ότι είναι η RTM.

update1

Η Microsoft αφαίρεσε γρήγορα τους συνδέσμους για να αποτρέψει σε άλλους να εγκαταστήσουν την ενημέρωση, κ΄ται όμως το οποίο δεν ισχύει καθώς τα αρχεία υπάρχουν πια σε όλο το διαδίκτυο.
Ενώ συνέβησαν όλα αυτά, η κινέζικη ιστοσελίδα PCBeta αναφέρει ότι το 17031 δεν είναι το RTM, που πίστευαν όλοι, πράγμα που σημαίνει ότι εκείνοι που το εγκατέστησαν μάλλον θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν ξανά το λειτουργικό τους σύστημα μόλις κυκλοφορήσει η έκδοση τη ενημέρωσης.

Αν και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αυτή η δημοσίευση είναι ακριβής ή όχι, το build που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην σταθερή κατασκευή, καθώς τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα περιλαμβάνονται στο Windows 8.1 Update 1 ήταν ήδη εκεί.

  Το DuckDuckGo αποκλείει τα αναδυόμενα παράθυρα σύνδεσης με την Google

Από την άλλη, όλη αυτή η ιστορία μπορεί να μάθει σε αρκετό κόσμο να μην βιάζεται και να μην εγκαθιστά στο σύστημα του ότι φανερώνει στο διαδίκτυο, ειδικά όταν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).