Η LG φέρνει την πρώτη εσωτερική συσκευή κηπουρικής με Wi-Fi


Η LG θα παρουσιάσει στο CES 2020 την πρώτη εσωτερική συσκευή κηπουρικής με Wi-Fi. Θα μπορείτε να καλλιεργείτε τα δικά σας λαχανικά και να τα παρακολουθείτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

LG

Σύμφωνα με την LG θα είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει με ψυγείο, όπως η αριστερή συσκευή της φωτογραφίας. Θα μπορεί να μεγαλώνει μαρούλια, ρόκα, βασιλικό και άλλα φυτά, συνδυάζοντας τις εξωτερικές συνθήκες, τον εσωτερικό φωτισμό με LED, την κυκλοφορία του αέρα και τον λεπτόκοκκο έλεγχο του νερού ποτίσματος.

Το μόνο που θα χρειάζεται να κάνετε είναι να φυτέψετε σπόρια σε λίπασμα και τύρφη και να παρακολουθείτε την καλλιέργειά σας μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Όπως λέει η LG ακόμα και ένας “πλήρης αρχάριος” θα μπορούσε να αναπτύξει έναν κήπο με αυτή τη συσκευή.

Η συσκευή διαθέτει αρκετό χώρο για 24 συσκευασίες σπόρων. Η LG δήλωσε ότι είναι αρκετό για να ικανοποιήσει μια τετραμελή οικογένεια, αν και δεν ανάφερε με κριτήρια χρησιμοποίησε. Είναι πιθανό να ποικίλλει ανάλογα με το τι μεγαλώνετε και πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει το κρέας στην διατροφή σας.

Η LG δεν είπε πότε θα ήταν διαθέσιμο το εσωτερικό μηχάνημα κηπουρικής ή πόσο θα κοστίζει. Θα είναι φτιαγμένο πάντως να προορίζεται και να ταιριάζει με άλλες συσκευές κουζίνας της εταιρείας.

Λογικά η συσκευή προορίζεται για ανθρώπους που είτε δεν μπορούν να έχουν τους δικούς τους υπαίθριους κήπους, όπως οι κάτοικοι πολυκατοικιών, είτε επιθυμούν να στραφούν σε μια φυτική διατροφή χωρίς την ταλαιπωρία να ξεριζώνουν ζιζάνια ή να σκαλίζουν το έδαφος.

 


 

Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news