To MateBook της Huawei στο Mobile World Congress 2016

Η Huawei παρουσίασε το MateBook στο Mobile World Congress 2016. Πρόκειται για ένα 2 σε 1 laptop που σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση της Huawei να προσφέρει κομψές και ισχυρές κινητές συσκευές στους καταναλωτές, το MateBook προσδιορίζεται σαν ένα εργαλείο «κινητής παραγωγικότητας» που συνδυάζει φορητότητα και υψηλή αποδοτικότητα, στη δουλειά και τη διασκέδαση.Huawei-MateBook

Η Huawei απαντά στην ανάγκη για φορητές, κομψές και έξυπνες συσκευές που δίνουν την ευκαιρία στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Σχεδιασμένο σαν μια συνολική λύση για καταναλωτές που απολαμβάνουν την ευελιξία μιας μετατρέψιμης συσκευής, το MateBook είναι ένα premium προιόν που ισορροπεί τέλεια τη φορητότητα, την παραγωγικότητα και το design.

«Με αυτή τη συσκευή ορόσημο, η Huawei δείχνει ακόμα μια φορά την πρωτοπορία της στον κλάδο, τόσο σε ότι αφορά στο σχεδιασμό, όσο και την εξειδίκευση στην κατασκευή εισάγοντας στην αγορά ένα πανέμορφο προιόν ορόσημο που ήρθε για να επαναπροσδιορίσει το νέο στυλ στον τρόπο που κάνει κανείς τη δουλειά του, δηλαδή connected computing σε όλες τις συσκευές σε σχεδόν κάθε πιθανό σενάριο» είπε ο Richard Yu, CEO, του Huawei Consumer Business Group. «Η Huawei έχει διοχετεύσει την εκτενέστατη εμπειρία και πρωτοπορία της στη δημιουργία φορητών συσκευών για τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος, συστήνοντας μας σήμερα μια ιδιαίτερα αποτελεσματική συσκευή που ενσωματώνει λειτουργίες εργασίας και διασκέδασης».

Με το MateBook, η Huawei συνεχίζει τη στρατηγική της να συνεργάζεται με τους πλέον πρωτοπόρους ηγέτες της αγοράς. Η συσκευή αυτή διαθέτει επεξεργαστή Intel Core™ M-series 6ης γενιάς, για να μπορεί να εξυπηρετεί τις πιο απαιτητικές εργασίες σε ένα λεπτό, με κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό χωρίς ανάγκες ψύξης.

«Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για τη Huawei που μπαίνει στην αγορά με το δυνατό νέο MateBook της» είπε ο Kirk B. Skaugen, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Intel’s Client Computing Group. «Σχεδιάζοντας με τον επεξεργαστή Intel Core™ M, η Huawei φέρνει στην αγορά μια προνομιακή 2 σε 1 εμπειρία που προσφέρει ένα καταπληκτικό συνδυασμό φορητότητας που συνδυάζεται με πλήρη παραγωγικότητα PC. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Huawei σε αυτή την ανερχόμενη αγορά».

Φτιαγμένο να λειτουργεί με Windows 10, το MateBook προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία της Microsoft Corp., συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Edge, και του Cortana digital personal assistant.

«Η συνεργασία μας με τη Huawei προσφέρει στους καταναλωτές ένα νέο τρόπο να απολαμβάνουν την εμπειρία των Windows 10 σε μια πολύ όμορφα σχεδιασμένη συσκευή» είπε ο Peter Han, Αντιπρόεδρος του Worldwide OEM Marketing της Microsoft Corp. «Η Huawei λαμβάνει υπ’ όψιν της ότι οι καταναλωτές θέλουν διάδραση με τις συσκευές και φέρνει μια νέα προοπτική σε αυτό τον τομέα. Η σχέση μας με τη Huawei είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του αυξανόμενου οικοσυστήματος premium φορητών Windows 10 συσκευών».

Σούπερ λεπτό – μια μοναδική συσκευή με καινοτόμο σχεδιασμό

Συνδυάζοντας τη φορητότητα ένος smartphone με τη δύναμη και την παραγωγικότητα ενός laptop, το MateBook σχεδιάστηκε με γνώμονα την απλότητα. Με minimal αισθητική και λεία εμφάνιση, η συσκευή είναι φτιαγμένη από μέταλλο υψηλής ποιότητας που είναι συγχρόνως κομψό αλλά και εξελιγμένο. Το MateBook έχει δυνατό σώμα προστασίας με εξαιρετική αντοχή σε κάθε ταλαιπωρία της υπερκινητικής σύγχρονης ζωής, ενώ το λεπτό προφίλ του και το μικρό βάρος του στα 640γρ. το κάνουν ιδανικό να πηγαίνει παντού.

Θήκη Πληκτρολογίου, Πληκτρολόγιο και Touchpad –Τέλειος συνδυασμός στυλ και χρηστικότητας

Η θήκη πληκτρολογίου του MateBook είναι φτιαγμένη από περιβαλλοντικά φιλικό μαλακό PU δέρμα, την τέλεια επιλογή για να συνδυάσει κανείς στυλ και χρηστικότητα. Η ανθεκτικότητα της προσφέρει επίσης και ένα ιδανικό επίπεδο προστασίας. MateBook

Το πληκτρολόγιο έχει 1.5χιλ stroke, εργονομική ανάρτηση και chiclet keycap σχεδιασμό, που επιτρέπει μεγαλύτερη επιφάνεια στα πλήκτρα ελαχιστοποιώντας τα λάθη πληκτρολόγησης. Το ενσωματωμένο touchpad χρησιμοποιεί multi-touch τεχνολογία που υποστηρίζει ομαλές και ακριβείς κινήσεις δακτύλων, συνδυάζοντας ένεση και χρηστικότητα.

Ζωντανά χρώματα – Καθηλωτική εμπειρία

Η 12΄΄ IPS multi-touch οθόνη του MateBook ενισχύεται ακόμα περισσότερο από ένα πολύ λεπτό πλαίσιο και αναλογία οθόνης προς σώμα 84%. Η οθόνη έχει ανάλυση 2160Χ1440 και 160° ευρεία γωνία για μια καθηλωτική εμπειρία. Η πλήρης χρωματική κλίμακα αγγίζει το εντυπωσιακό 85%, φέρνοντας την οθόνη χρώματα ζωντανά και αληθινά. Το MateBook θα προσφέρεται σε δύο χρώματα: champagne gold και space silver.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας – Φτιαγμένη για μεγάλη κινητικότητα

Για να διασφαλιστεί ότι το MateBook θα προσφέρει βέλτιστη απόδοση η διάρκεια της μπαταρίας και η ισχύς υπήρξαν καίριες προτεραιότητες κατά το σχεδιασμό. Η 33.7Whv υψηλής πυκνότητας μπαταρία λιθίου, προσφέρει ισχύ για 9 ώρες δουλειάς, 9 ώρες χρήσης Internet και 29 ώρες μουσικής αναπαραγωγής. Η συσκευή διαθέτει επίσης και την εξειδικευμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας της Huawei για να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου επαγελματία. Η μπαταρία του MateBook φορτίζεται πλήρως σε 2:30 ώρες. Όταν δεν υπάρχει χρόνος για πλήρη φόρτιση, η συσκευή μπορεί να φορτίσει μέχρι το 60% της μπαταρίας με μόλις μια ώρα φόρτισης

Υψηλή αποδοτικότητα και ευελιξία – Φτιαγμένο για παραγωγικότητα

Το MateBook χρησιμοποιεί Windows 10 και διαθέτει επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core™ M-series, βάζοντας στα χέρια του χρήστη μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας και τα σημαντικότερα εργαλεία εργασιακής αποδοτικότητας όπως το Microsoft Office. Η συσκευή προσφέρει μέχρι 8GB LP DDR3 μνήμη και μέχρι 512GB χωρητικότητα στο δίσκο SSD. Χρησιμοποιώντας μια μοναδική stacked hardware διαδικασία, η Huawei μπορεί να δώσει fan-less σχεδιασμό που προσφέρει μηδενικό θόρυβο κατά τη χρήση του MateBook.

MatePen – Περισσότερο από ένα Stylus

Όταν ένα χειρόγραφο κείμενο είναι απαραίτητο το MatePen stylus που συνοδεύει το MateBook προσφέρει 2048 επίπεδα ευαισθησίας, αποδίδοντας τέλεια τις ιδιαίτερες και λεπτές αποχρώσεις του γραφικού χαρακτήρα του χρήστη, με μηδενική καθυστέρηση. Για απαιτητικές εργασιακές λειτουργίες, το MatePen υποστηρίζει γραφικά και μαθηματικές λειτουργίες, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν laser pointer για παρουσιάσεις.

Το πρώτο One-touch to Unlock στον κόσμο – Απελευθερώνει από το παραδοσιακό ξεκλείδωμα

Το MateBook προσφέρει ασφάλεια με παράλληλη γρήγορη πρόσβαση μέσω της λειτουργίας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος που υποστηρίζει μια 360° ευαίσθητη διαδικασία αναγνώρισης για ελαχιστοποίηση αποτυχημένων προσπαθειών αυθεντικοποίησης. Χρειάζεται μόνο ένα άγγιγμα για να ξεκλειδώσει η οθόνη του MateBook – η ταχύτερη αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος στην αγορά.

Τέλεια συνδεσιμότητα – αληθινή ευκολία

Το MateBook διαθέτει ένα Wi-Fi mobile hotspot για να μπορούν οι χρήστες να μένουν συνδεδεμένοι όταν η παραδοσιακή σύνδεση Internet δεν είναι διαθέσιμη. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει μια εύκολη και αποδοτική εμπειρία φορητότητας είναι η drag-and-drop document transfer λειτουργία από και προς Android smartphones.

 

Model HZ-W09 / HZ-W19 / HZ-W29
ΜΕΓΕΘΟΣ 278.8×194.1×6.9mm
ΒΑΡΟΣ 640g
ΧΡΩΜΑΤΑ MateBook: Γκρι / Χρυσό

MateBook Θήκη: Μαύρο / Καφέ / Πορτοκαλί / Μπεζ

ΟΘΟΝΗ 12-ιντσες 2160×1440 IPS TFT LC
CPU 6th Gen Intel® Core™ m επεξεργαστής, διπύρηνος μέχρι 3.1GHz
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Windows 10 Home

Windows 10 Pro

ΜΝΗΜΗ RAM: 4 GB / 8 GB LPDDR3

SSD: 128 GB (HZ-W09) / 256 GB (HZ-W19) / 512 GB SSD (HZ-W29)

ΔΙΚΤΥΟ Wi-Fi: 2.4 GHz / 5 GHz
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac MIMO

Bluetooth: 4.1

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ Αισθητήρας περιβάλλοντος φωτός, δακτυλικού αποτυπώματος, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, , Hall effect sensor
ΚΑΜΕΡΑ 5 MP, fixed focus
MIC Dual digital MIC
ΗΧΕΙΑ Διπλά ηχεία
ΘΥΡΕΣ Headset jack x1

USB 3.0 Type-C x1

ΜΠΑΤΑΡΙΑ 33.7Wh (4430mAh@7.6V)
ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 12V/2A USB Type-C power adapter

USB Type-C power port

ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ MateBook

Φορτιστής

USB Type-C Data Cable

USB Type-C to Micro-USB Cable

Micro-USB to USB-A adaptor

Έγγραφα Ασφάλειας & Εγγύησης

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.107 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).