Τα μέχρι τώρα γνωστά προβλήματα στη σταθερή έκδοση των Windows 11

Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας από τα Windows 10 στα Windows 11, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

windows 11 angry

Υποθετικά έχετε κάνει τον γνωστό έλεγχο με το εργαλείο PC Health Check και έχετε δει εάν ο υπολογιστής σας υποστηρίζει τα Windows 11. Στη συνέχεια, έχετε δει την λίστα με τις καταργημένες λειτουργίες στα Windows 11 και έχετε ελέγξει τα προγράμματα οδήγησης των υλικών σας αν είναι συμβατά με Windows 11 (GPU, chipset, δίκτυο).

Άρα είστε έτοιμοι να τραβήξετε τη σκανδάλη. Πριν το κάνετε ελέγξτε τη λίστα με τα γνωστά σφάλματα της σταθερής έκδοσης των Windows 11 που μόλις δημοσίευσε η Microsoft.

Λάβετε υπόψη ότι η λίστα με τα γνωστά σφάλματα στα Windows 11 δεν είναι απλώς μια προειδοποίηση για πιθανούς πονοκεφάλους που μπορεί να αντιμετωπίσετε μετά την αναβάθμιση. Η Microsoft αναφέρει ότι το Windows Update δεν θα προσφέρει τα Windows 11 σε επηρεαζόμενα συστήματα, έως ότου οι προγραμματιστές διορθώσουν αυτά τα ζητήματα ή οι χρήστες εφαρμόσουν λύσεις (ενδέχεται να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να εμφανιστούν τα Windows 11 στο Windows Update μετά την εφαρμογή μιας λύσης).

Μέχρι στιγμής, τα Windows 11 έχουν μόνο τρία γνωστά σφάλματα που αναφέρονται στην επίσημη τεκμηρίωση της Microsoft.

1. Ζητήματα συμβατότητας μεταξύ Oracle VirtualBox και Windows 11. Η Microsoft λέει ότι οι χρήστες ενδέχεται να μην μπορούν να ξεκινήσουν υπάρχουσες εικονικές μηχανές. Για να παρακάμψετε το πρόβλημα, η Microsoft συνιστά την κατάργηση του Hyper-V ή του Windows Hypervisor. Η Oracle σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση κάπου αυτόν τον μήνα για να διορθώσει το σφάλμα. Εναλλακτικά, απεγκαταστήστε το VirtualBox.

2. Ζητήματα συμβατότητας μεταξύ του λογισμικού δικτύωσης Intel Killer και των Windows 11. Μπορεί να έχετε πιο αργές από τις αναμενόμενες ταχύτητες Internet όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό Intel Killer στα Windows 11. Δεν υπάρχουν λύσεις, αλλά η Microsoft υπόσχεται να διορθώσει το πρόβλημα τον Οκτώβριο του 2021 me αθροιστικές ενημερώσεις.

3. Ζητήματα συμβατότητας μεταξύ του προγράμματος περιήγησης Coc Coc και των Windows 11. Το πρόγραμμα περιήγησης ενδέχεται να μην ξεκινήσει. Και πάλι, δεν υπάρχουν λύσεις καθώς η Microsoft ερευνά το πρόβλημα.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσετε και άλλα ζητήματα ή σφάλματα που δεν τα έχει εντοπίσει η Microsoft.

Η μετάβαση σε ένα νέο λειτουργικό σύστημα είναι πάντα μια επικίνδυνη διαδικασία, γι ‘αυτό η Microsoft δεν βιάζεται να μοιράσει τα Windows 11, όσο το δυνατόν γρηγορότερα για όλους.

Εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε ένα βήμα εμπιστοσύνης, δείτε τις οδηγίες μας σε  μη συμβατούς υπολογιστές. Οι συμβατοί υπολογιστές θα ειδοποιηθείτε από το Windows Update, όταν έρθει η σειρά σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.096 εγγεγραμμένους.
Windows 11

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).