Η Microsoft κυκλοφόρησε τα πρώτα Delta updates για Windows 10

Τα πρώτα Delta Updates είναι εδώ: Η Microsoft διέθεσε τις νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10 ως μέρος του Patch Tuesday αυτού το μήνα. Όπως φαίνεται όμως η εταιρεία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τα Delta Updates μέσω του Update Catalog.

Οι πρώτες ενημερώσεις Δέλτα ή Delta Updates είναι διαθέσιμες για τις πλατφόρμες 32 και 64-bit των Windows 10 αλλά και του Windows Server 2016.Delta Updates

Τι είναι τα Delta Updates

Όπως γνωρίζετε, οι αθροιστικές ενημερώσεις όπως υποδηλώνει το όνομά τους, είναι σωρευτικές, πράγμα που σημαίνει ότι περιλαμβάνουν όλες τις επιδιορθώσεις που κυκλοφόρησαν νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι οι εγκαταστάτες μεγαλώνουν με κάθε μήνα, καθώς οι αθροιστικές ενημερώσεις συμπεριλαμβάνουν όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις των Windows 10.

Οι ενημερώσεις Δέλτα ή Delta τώρα είναι αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις που συπεριλαμβάνουν μόνο τις αλλαγές που έγιναν από την προηγούμενη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση. Με άλλα λόγια, εάν εγκαθιστάτε τις αθροιστικές ενημερώσεις κάθε μήνα, δεν θα χρειάζεται να κατεβάζετε τον full εγκαταστάτη αλλά μόνο την ενημέρωση Delta που χρειάζεστε.

Έτσι οι ενημερώσεις Delta είναι και θα είναι σημαντικά μικρότερες σε μέγεθος ώστε η εγκατάσταση είναι γρηγορότερη και πολύ πιο εύκολη, ειδικά σε μεγάλα δίκτυα υπολογιστών.

Τα πλεονεκτήματα του μεγέθους των ενημερώσεων Delta φαίνονται για πρώτη φορά με τις ενημερώσεις αυτού του μήνα. Για παράδειγμα η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση των x64 του Windows 10 που κυκλοφόρησε σήμερα φτάνει το 1,1 GB σε μέγεθος, ενώ η αντίστοιχη ενημέρωση Delta είναι σημαντικά μικρότερη στα 700 MB.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.098 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).