34 νέα προαιρετικά patches από την Microsoft μετά το Patch Tuesday

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα τεράστιο αριθμό προαιρετικών patches για τα προϊόντα της, σήμερα μόνο μια εβδ μετά το Patch της Τρίτης αυτού του μήνα.microsoft

Αν νομίζατε ότι τελειώσατε με τις ενημερώσεις του λειτουργικού σας συστήματος για αυτό το μήνα, κάνετε λάθος, καθώς υπάρχουν άλλα 34 νέα patches που θα κυκλοφορήσει αργότερα σήμερα από την Microsoft.

Αν και δεν έχουμε ακόμη όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, καθώς τα περισσότερα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης (Knowledgebase) δεν είναι διαθέσιμα ακόμα, μπορούμε να αναφέρουμε μερικές πληροφορίες.

Η πλειοψηφία των patches έρχονται για τα λειτουργικά , Windows RT και Windows 2012. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο πέντε ενημερώσεις για τα Windows 7 και τέσσερις για τα Windows Server 2008 R2, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι όλα για τα Windows 8.

Όλα τα patches που θα κυκλοφορήσουν δεν έναι ενημερώσεις για θέματα ασφαλείας που επιλύουν ορισμένα ζητήματα στα Windows.
Η πλειοψηφία των patches φαίνεται να καθορίζουν μικρά ή λιγότερο κοινά ζητήματα στα Windows και θα πρέπει να αφορούν μια μειονότητα χρηστών.

Όλα τα patches διατίθεται μέσω του Windows Update. Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε τι έρχεται, είναι να δείτε τις νέες ενημερώσεις χειροκίνητα από το Windows Update, και αυτό θα κάνει τα υπόλοιπα.

Καλό θα ήταν βέβαια να περιμένετε την Knowledgebase της Micrοsoft, για να επιλέξετε ποιες ενημερώσεις επιθυμείτε να εγκαταστήσετε.
Αργότερα, όλα τα patches θα διατεθούν και από την ιστο Λήψεων της Micrοsoft.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).