Η Microsoft σας διαθέτει ένα ανιχνευτή Pokemon μέσω του Onedrive

Ενώ οι χρήστες των Phone ελπίζουν να τα βρουν οι εταιρείες και Nintendo και να φέρουν το Go στα Windows, οι άνθρωποι στο Redmond εργάζονται πυρετωδώς για ενημερώσεις που θα καταστήσουν τους χρήστες των και iOS ικανούς να ξετρυπώνουν Pokemons.

onedrive Pokemon

Μια ενημερωμένη έκδοση κυκλοφόρησε σήμερα για το που εκτός των άλλων νέων χαρακτηριστικών εμπεριέχει την δυνατότητα να εντοπίζετε Pokemon από φωτογραφίες του λογαριασμού σας, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα όπου κι αν βρίσκονται.

Να πως λειτουργεί: Εάν η κάμερα του τηλεφώνου σας έχει ρυθμιστεί να φορτώνει αυτόματα στο Onedrive λογαριασμό σας όλες τις φωτογραφίες που τραβάτε και επίσης αν ανεβάζετε σε αυτό πολλά screenshots από το παιχνίδι όταν αναζητάτε Pokemons, τότε η υπηρεσία σας επιτρέπει να κάνετε βρίσκεται εύκολα αυτές τις φωτογραφίες που περιέχουν κάποιο τερατάκι αλλά επίσης και να βρίσκετε τις φωτογραφίες από κάποιο συγκεκριμένο τερατάκι, αρκεί να γράψετε το όνομα αυτού που ψάχνετε.

  Μήνυση στο Copilot της Microsoft για πειρατεία λογισμικού

Η ενημερωμένη έκδοση του Onedrive φέρνει και κάποια άλλα νέα χαρακτηριστικά που είναι πιο χρήσιμα για τους χρήστες των Windows, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων άλμπουμ, που είναι οι φωτογραφίες που ομαδοποιούνται ανάλογα με τη θέση και το χρόνο. Αυτά τα άλμπουμ δημιουργούνται αυτόματα, αν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Μια νέα επιλογή που ονομάζεται “On this Day” (αυτή την ημέρα) σας δείχνει φωτογραφίες που έχετε λάβει κατά το παρελθόν, ενώ η βελτιωμένη αναζήτηση καθιστά δυνατή την αναζήτηση εικόνων, ακόμη και με τη χρήση .

Υπάρχουν μερικά καλούδια για τους χρήστες των Windows 10, καθώς το onedrive παρέχει βελτιωμένη υποστήριξη για την εφαρμογή “Photos” (Φωτογραφίες) που έρχεται προ-εγκατεστημένο ώστε να είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί κάποιος τις εικόνες στο σύννεφο.

Η νέα ενημέρωση είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στο Onedrive λογαριασμό σας και για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, οπότε βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής για να έχετε στην διάθεσή σας όλες τις δυνατότητες.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).