Η Microsoft φέρνει τo Visual Search στο smartphone σας

Η Microsoft έχει προσθέσει τo Visual Search (οπτική αναζήτηση) σε εφαρμογές για κινητά στο Bing, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιήσετε από το smartphone σας.

visual search

Η οπτική αναζήτηση είναι ουσιαστικά η απάντηση της Microsoft στο Google Lens. Επίσης και το Pinterest προσφέρει αντίστοιχα εργαλεία οπτικής ανεύρεσης. Τελευταία και καταϊδρωμένη η Microsoft, αλλά κάλιο αργά από ποτέ.

Τι είναι το Visual Search (οπτική αναζήτηση) στο Bing;
Η οπτική αναζήτηση σάς δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα αντικείμενα που υπάρχουν σε εικόνες, χωρίς να χρειάζεται να επιλέτε τις σωστές λέξεις-κλειδιά και να τις πληκτρολογήσετε χειροκίνητα στο Bing. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οπτική αναζήτηση σε παλιές σας φωτογραφίες που υπάρχουν στο τηλέφωνό σας ή σε μία φωτογραφία που μόλις τραβήξατε.

Χρησιμοποιώντας τα παραδείγματα της Microsoft, εάν τραβήξετε μια φωτογραφία ενός λουλουδιού που δεν αναγνωρίζετε, η οπτική αναζήτηση θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λουλούδι. Και αν βρείτε έναν καναπέ που σας αρέσει, αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το κόστος του, η οπτική αναζήτηση θα βρει παρόμοια στυλ καναπέδων με διαφορετικούς προϋπολογισμούς.

Αυτή η νέα και βελτιωμένη έκδοση του Visual Search είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή Bing σε iOS και Android, Microsoft Edge για iOS και Android και στο Microsoft Launcher για Android. Η Microsoft δηλώνει ότι το Visual Search θα έρθει και στο μέλλον στο Bing.com.

Η Microsoft μπορεί να άργησε να φέρει στους χρήστες αυτή την παροχή, παρόλα αυτά ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός για τους καταναλωτές. Έτσι, ενώ ο μέσος χρήστης του Android είναι απίθανο να αλλάξει από το Google Lens και να πάει στο Bing Visual Search, θα πρέπει να επικροτήσουμε τη Microsoft για την παροχή της δυνατότητας προς τους χρήστες να επιλέξουν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).