Υπάλληλοι της Microsoft δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα

Αρκετοί υπάλληλοι της Microsoft που εργάζονται σε ένα κτίριο στο campus, άρχισαν να αισθάνονται αδιαθεσία ξαφνικά χθες. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Κ5, το γεγονός πιστεύεται ότι οφείλεται σε μονοξειδίου του άνθρακα.microsoft
Ο τηλεοπτικός Κ5 αποκάλυψε ότι οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα που έφτασαν στο Redmond campus, βρήκαν 5 ανθρώπους που υπέφεραν από ισχυρούς πονοκεφάλους και προβλήματα στο στομάχι. Αν και η αιτία του προβλήματος δεν εντοπίστηκε από την αρχή, οι υπηρεσίες πιστεύουν ότι ήταν από μια διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα στο τοπικό .
Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ανιχνευτές (μονοξειδίου του άνθρακα) για να σαρώσουν τα κτίρια της Microsoft, και πραγματικά, ανιχνεύτηκε μια διαρροή σε ελαττωματικό εξοπλισμό κουζίνας.

Ευτυχώς, κανείς δεν κινδύνεψε σοβαρά, αλλά οι διαχειριστές του κτιρίου άρχιζαν να ν τις εγκαταστάσεις θέρμανσης, τις μονάδες εξαερισμού, καθώς και τον εξοπλισμό της κουζίνας, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Αν αναρωτιέστε πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι το μονοξείδιο του άνθρακα, η απάντηση είναι πολύ απλή: μπορεί να σας σκοτώσει.
Η επίσημη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, που υπάγεται στο αμερικανικό Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικών Υπηρεσιών, προειδοποιεί ότι η δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα μπορεί να συχνά να συγχέεται με μια τυπική γρίπη, λίγο πολύ, επειδή έχει τα ίδια συμπτώματα, όπως πονοκέφαλο, ζάλη, αδυναμία, στομαχικές διαταραχές, έμετο, και πόνο στο στήθος.

“Κινδυνεύουν όλοι από μια δηλητηρίαση από CO. Τα βρέφη, οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με χρόνιες καρδιακές παθήσεις, αναιμία, ή αναπνευστικά προβλήματα είναι πιο ευπαθή στο CO. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 400 Αμερικανοί πεθαίνουν από δηλητηριάσεις CO, πάνω από 20.000 επισκέπτονται τις μονάδες εκτάκτων περιστατικών των νοσοκομείων και πάνω από 4.000 νοσηλεύονται” αναφέρει το Υπουργείο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).