Η Microsoft προσθέτει χρώμα στην επιφάνεια εργασίας των Windows 10 19H1

Η Microsoft κάνει ανεπαίσθητες αλλαγές στην επιφάνεια εργασίας των Windows 10, στην έκδοση 1903 και οι χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insider μπορούν ήδη να πάρουν μια γεύση για το πώς φαίνονται όλα αυτά.

Η έκδοση των Windows 10 που αναμένεται να έρθει τον Απρίλιο σε όλους τους χρήστες, θα έχει έγχρωμες καρτέλες εικονιδίων στην γραμμή εργασιών, στο πλαίσιο της νέας λογικής της Microsoft για χρώματα σε όλο το λειτουργικό σύστημα.

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον μηχανικό της Microsoft Jen Gentleman, οι καρτέλες μεταπήδησης (οι καρτέλες με το μενού, που φαίνονται κάνοντας δεξί κλικ επάνω σε ένα εικονίδιο στην γραμμή εργασιών) ακολουθούν τώρα τις ρυθμίσεις χρωμάτων τόνου του λειτουργικού συστήματος.

Οι καρτέλες μεταπήδησης  μέχρι τώρα χρησιμοποιούν ένα σκούρο γκρι θέμα τόσο στο κανονικό όσο και στο νυκτερινό φωτισμό στα Windows 10.

Ωστόσο, με το ντεμπούτο του Windows 10 έκδοση 1903 (με κωδική ονομασία 19H1 που πιθανά θα κυκλοφορήσει ως ενημέρωση τον Απρίλιο του 2019), η Microsoft πρόκειται να το αλλάξει επιτρέποντας στο χρώμα έμφασης του φόντου να επεκτείνεται και στις καρτέλες αυτές.

  Ο πόλεμος μεταξύ Erdogan και Twitter συνεχίζεται

Αυτή την στιγμή το χαρακτηριστικό  λειτουργεί μόνο στον νυκτερινό φωτισμό των Windows 10, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η Microsoft να το ενεργοποιήσει και για στη κανονικό φωτισμό, κατά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης 19H1.

Για να δοκιμάσετε τη νέα λειτουργία, και εφόσον τρέχετε το 19Η1, πηγαίνετε στην περιοχή Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Χρώματα .

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  65  =  69