Η Microsoft διώχνει υψηλόβαθμα στελέχη της Nokia

Μεγάλες ανακατατάξεις στην Microsoft σήμερα, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος Satya Nadella μόλις ανακοίνωσε εσωτερικές μετακινήσεις που θέλουν τον πρώην διευθύνων σύμβουλος της Nokia και επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών και υπηρεσιών Stephen Elop να αποχωρεί από την εταιρεία.elop

Τον Elop θα ακολουθήσουν και άλλα στελέχη που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα αποχωρήσουν από την εταιρεία.harlow Microsoft

Σύμφωνα με το The Verge, άλλο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος η Jo Harlow, η οποία εργαζόταν μαζί με τον Elop φέρεται ότι θα αποχωρήσει από την εταιρεία.

Η Jo Harlow δεν εργάζεται για την Microsoft μεγάλο διάστημα. Εντάχθηκε στο προσωπικό της εταιρείας πέρυσι μετά την εξαγορά του τμήματος συσκευών και υπηρεσιών της Nokia.

Διορίστηκε ο επικεφαλής του τμήματος τηλεφώνων στη Microsoft λόγω του όρου της συμφωνίας της εξαγοράς και συνέχισε να εργάζεται μαζί με τον Elop.

Η Harlow εντάχθηκε στη Nokia το 2003, αλλά άρχισε να εργάζεται με τον Elop και να αναφέρει απευθείας στον ίδιο από το 2011.

Τον ρόλο της στη Microsoft, θα αναλάβει ο επικεφαλής των Windows Terry Myerson, ο οποίος θα γίνει ο επικεφαλής μιας νέας ομάδας που θα ονομάζεται Windows and Devices Group.

“Η ομάδα θα εστιάζεται στη δυνατότητα μιας πιο προσωπικής εμπειρίας computing που θα τροφοδοτείται από το οικοσύστημα των Windows. Αυτή η νέα ομάδα θα συνδυάζει τις προσπάθειες μηχανικής του σημερινού Operating Systems Group και του Microsoft Devices Group”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Satya Nadella στη σημερινή του ανακοίνωση.

Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε παραπάνω πληροφορίες για την τύχη της Harlow, αν δηλαδή συνεχίσει στη Micrοsoft ή θα αποχωρήσει εντελώς.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.110 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).