Στο επερχόμενο build 10135 για πρώτη φορά ο Microsoft Edge

Τι έγινε αλήθεια με τον ; Είναι γνωστό ότι τα δεν θα διαθέτουν πλέον τον Internet Explorer σαν προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι η νέα εφαρμογή περιήγησης θα ονομάζεται Edge ότι θα διαθέτει ένα νέο κινητήρα, νέο UI, και επιλογές που θα κάνουν την περιήγηση, τη συνεργασία και την ανταλλαγή δεδομένων ευκολότερη.Microsoft Edge

Από τότε μέχρι σήμερα ο νέος browser δεν έχει εμφανιστεί σε κάποιο από τα builds που γνωρίζουμε με το όνομα του. Η εφαρμογή διατίθεται ακόμα με το εσωτερικό όνομα ανάπτυξης σαν Project Spartan, σε όλους τους εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα Insider της Microsoft.

Πληροφορίες που διέρρευσαν όμως για το επερχόμενο των Windows, αναφέρουν ότι η εφαρμογή της Microsoft θα κυκλοφορήσει επιτέλους με την τελική ονομασία της.

Ο browser θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκδοση προεπισκόπησης 10135, και αυτό το επιβεβαιώνουν οι σημειώσεις έκδοσης που διέρρευσαν πριν από λίγα λεπτά.

Το Project Spartan έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

  Synchron εμφύτευση σε ανθρώπινο εγκέφαλο

Από την κυκλοφορία των Windows 10 build 10135, καθένας θα μπορεί να δοκιμάσει τον Microsoft Edge. Βέβαια όπως δείχνουν φωτογραφίες που διέρρευσαν το lineup της εφαρμογής είναι λίγο πολύ το ίδιο με το Project Spartan του προηγούμενου build.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


4  +  5  =