Η Microsoft ξεκινά την αυτόματη ενημέρωση 21Η1 στα Windows 10

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την αυτόματη αναβάθμιση συσκευών 10 στην έκδοση .

21h1 windows update

Στις αρχές αυτού του μήνα η Microsoft άρχισε να εκπαιδεύει τους αλγορίθμους μηχανικής εκμάθησης, με σκοπό να ανακαλύψει ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν κατά την διαδικασία ενημέρωσης πριν την αναβάθμιση ενός μεγαλύτερου αριθμού χρηστών στα Windows 10 21H1.

Μέχρι τώρα τα Windows 10 21H1 προσφέρονται ως προαιρετική χειροκίνητη ενημέρωση που μπορείτε να την εγκαταστήσετε αν πάτε στο “έλεγχος για ενημερώσεις” στο Windows Update. Χθες, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα ενημερώνει αυτόματα ένα μεγάλο αριθμό συσκευών με Windows 10 με την έκδοση 21H1.

“Ξεκινάμε τώρα μια νέα φάση στην κυκλοφορία μας. Χρησιμοποιώντας την εκπαίδευση μηχανικής μάθησης που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα, αυξάνουμε τον αριθμό των συσκευών που επιλέχθηκαν για αυτόματη ενημέρωση στα Windows 10, έκδοση 21H1, και που πλησιάζουν στο τέλος της υπηρεσίας”, εξηγεί η Microsoft στη σελίδα ειδοποιήσεων των Windows 10, έκδοση 21H1 .

Με τα Windows 10 2004 να φτάσουν στο τέλος της ζωής τους στις 14 Δεκεμβρίου 2021, οι περισσότερες συσκευές με αυτήν την έκδοση των Windows 10 θα αναβαθμιστούν αυτόματα στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Για όσους δεν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση σε Windows 10 21H1, μπορείτε να αναβάλλετε την αυτόματη ενημέρωση δυνατοτήτων χρησιμοποιώντας την πολιτική ομάδας «Ρύθμιση παραμέτρων των αυτόματων ενημερώσεων» που βρίσκεται στην ενότητα Ρυθμίσεις υπολογιστή > Πρότυπα διαχείρισης > Στοιχεία των Windows > Windows Update > Windows Update για επιχειρήσεις.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Windows 10,21H1,Microsoft

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).