Συνεργασία της Microsoft με το Linux Foundation

Η ανακοίνωσε με μια δημοσίευση στην ιστοσελίδα της εταιρείας ότι θα παρέχει στους ενδιαφερόμενους μια νέα πιστοποίηση σε Azure! Η κίνηση προήλθε μετά την συνεργασία της εταιρείας με το Ίδρυμα Linux () μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση.microsoft linux

Σύμφωνα με τον Jim Zemlin, Εκτελεστικός Διευθυντής του Linux , η εταιρική σχέση μεταξύ της Microsoft και του ιδρύματος έχει ήδη αποδειχθεί επιτυχής, ειδικά τώρα που η Μicrosoft άρχισε να ανοίγει τον πηγαίο κώδικα αρκετών λογισμικών της, όπως το .NET Framework, τη Chakra JavaScript engine για τον Internet Explorer, και το Visual Studio.

“Το Ίδρυμα Linux και Μicrosoft μοιράζονται επίσης μια δέσμευση για τους διαχειριστές συστημάτων που τρέχουν τα πιο κρίσιμα, και πολύπλοκα συστήματα πληροφορικής στον κόσμο. Οι σημερινοί SysAdmins θα πρέπει να γνωρίζουν και Linux. Οι επαγγελματίες και οι εργοδότες τους, οι οποίοι επενδύουν στην εκπαίδευση και την πιστοποίηση θα ωφεληθούν από αυτή τη σχέση” δήλωσε ο Jim Zemlin.

Κατά το τελευταίο έτος, η Μicrosoft, κατάφερε να δημιουργήσει το δικό της Linux-based λειτουργικό σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί στο Switch Azure Cloud (ACS) ένα cross-platform σπονδυλωτό OS που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα κέντρα δεδομένων, και συνεχίζει μια εποικοδομητική συνεργασία με μεγάλα ονόματα στο Linux, συμπεριλαμβανομένων των Red Hat και SUSE.

  Firefox 103.0 λήψη πριν την επίσημη κυκλοφορία

Ωστόσο, και οι δύο εταιρείες προσφέρουν επιπλέον γνώση στους διαχειριστές συστημάτων, οι οποίοι έχουν πλέον πρόσβαση σε νέες Linux και Μicrosoft Azure πιστοποιήσεις, οι οποίες απαιτούν από τους υποψηφίους να περάσουν τις εξετάσεις Certified SysAdmin του Linux Foundation.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Linux.

http://www.linuxfoundation.org/

http://news.microsoft.com/2015/12/09/microsoft-offers-new-certification-for-linux-on-azure/

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


84  +    =  90