Η Microsoft επανασχεδιάζει το Outlook.com

Η Microsoft έχει αρχίσει να αναπτύσσει ένα νέο Outlook.com σήμερα. Είναι ένα beta web-μόνο που ενεργοποιείται μέσω της εντολής “try the beta” (δοκιμάστε το beta) στο Outlook.com, και θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

outlook

Αυτό είναι η τρίτη κατά σειρά σχεδίαση του Outlook.com από το . Η Microsoft ενημερώνει ότι ο νέος σχεδιασμός του Outlook.com θα φέρει βελτιωμένη προβολή συζήτησης, και την ικανότητα να διαβάζετε και να επισυνάψετε αρχεία πολύ πιο γρήγορα.

Η νέα διεπαφή αναζήτησης βρίσκεται στην κορυφή των εισερχομένων τώρα, και όχι στο πλάι. Το νέο περιβάλλον του Outlook.com θα κάνει προεπισκόπηση αρχείων και φωτογραφιών στη λίστα συνομιλία σας, καθιστώντας πιο άμεση την προεπισκόπιση σε ένα συγκεκριμένο e-mail με συνημμένα. Η Microsoft έχει επίσης κάνει πιο εύκολη την διαδικασία να βρείτε ανθρώπους μέσα στα εισερχόμενά σας, με την χαρακτηρισμό ατόμων ως αγαπημένων.

Το Outlook.com beta περιλαμβάνει δημοφιλείς εικόνες και emojis που μπορούν να εισαχθούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με μια διεπαφή αναζήτησης για αναζήτησή τους.

Η Microsoft σχεδιάζει να προσθέσει τα νέα χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων για το calendar του Outlook.com. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην beta έκδοση μέσω του , και υπάρχει επίσης ένας διακόπτης που σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην κανονική έκδοση του Outlook.com αν δεν σας αρέσει. Η Microsoft ζητάει την γνώμη σας σχετικά με όλα τα χαρακτηριστικά.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).