Η Microsoft επανασχεδιάζει το Outlook.com


Η Microsoft έχει αρχίσει να αναπτύσσει ένα νέο Outlook.com beta σήμερα. Είναι ένα beta web-μόνο που ενεργοποιείται μέσω της εντολής “try the beta” (δοκιμάστε το beta) στο Outlook.com, και θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

outlook

Αυτό είναι η τρίτη κατά σειρά σχεδίαση του Outlook.com από το 2012. Η Microsoft ενημερώνει ότι ο νέος σχεδιασμός του Outlook.com θα φέρει βελτιωμένη προβολή συζήτησης, και την ικανότητα να διαβάζετε και να επισυνάψετε αρχεία πολύ πιο γρήγορα.

Η νέα διεπαφή αναζήτησης βρίσκεται στην κορυφή των εισερχομένων τώρα, και όχι στο πλάι. Το νέο περιβάλλον του Outlook.com θα κάνει προεπισκόπηση αρχείων και φωτογραφιών στη λίστα συνομιλία σας, καθιστώντας πιο άμεση την προεπισκόπιση σε ένα συγκεκριμένο e-mail με συνημμένα. Η Microsoft έχει επίσης κάνει πιο εύκολη την διαδικασία να βρείτε ανθρώπους μέσα στα εισερχόμενά σας, με την χαρακτηρισμό ατόμων ως αγαπημένων.

Το Outlook.com beta περιλαμβάνει δημοφιλείς εικόνες GIF και emojis που μπορούν να εισαχθούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με μια διεπαφή αναζήτησης για αναζήτησή τους.

Η Microsoft σχεδιάζει να προσθέσει τα νέα χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων για το calendar του Outlook.com. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην beta έκδοση μέσω του link, και υπάρχει επίσης ένας διακόπτης που σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην κανονική έκδοση του Outlook.com αν δεν σας αρέσει. Η Microsoft ζητάει την γνώμη σας σχετικά με όλα τα χαρακτηριστικά.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news