Η Microsoft κυκλοφόρησε τρία νέα πακέτα με wallpapers για Windows 10

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα πακέτα με wallpapers (ταπετσαρίες) για τα Windows 10 και μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από το Microsoft Store.

wallpapers

Τα θέματα ονομάζονται Snow Sculptures (Γλυπτά Χιονιού), Warm Winter Nights (Ζεστές Χειμερινές Νύχτες), και Festival of Lights (Φεστιβάλ Φωτισμού) και περιλαμβάνουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φόντο στην επιφάνεια εργασίας σας.

Παρόλο που κυκλοφορούν ως θέματα στο Microsoft Store, αυτά τα νέα πακέτα δεν περιλαμβάνουν τίποτα άλλο εκτός από wallpapers (ταπετσαρίες), επομένως εάν τα εγκαταστήσετε, δεν θα δείτε άλλες οπτικές τροποποιήσεις ή ήχους .

Για να εγκαταστήσετε τα δωρεάν θέματα από το Microsoft Store, απαιτείται τουλάχιστον να έχετε την ενημέρωση των Windows 10 Creators (έκδοση 1703), αν και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχετε ήδη στην ενημερωμένη έκδοση Fall Creators.

Τα δωρεάν θέματα που δημοσιεύονται από τη Microsoft στο Microsoft Store μπορούν να ενεργοποιηθούν από το Settings > Personalization > Themes (Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Θέματα). Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του τρέχοντος προσαρμοσμένου θέματός σας στα Windows 10, πριν πραγματοποιήσετε οποιεσδήποτε αλλαγές.

  Δώστε εσείς το όνομα στα δύο φεγγάρια του Πλούτωνα

Μόλις ορίσετε ένα συγκεκριμένο θέμα ως νέα προεπιλογή στα Windows 10, μπορείτε να κάνετε κυκλική εναλλαγή μεταξύ των ταπετσαριών απευθείας από την επιφάνεια εργασίας. Απλά κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και κάντε κλικ στο “Επόμενο φόντο” για να αλλάξετε την ταπετσαρία με μια νέα που περιλαμβάνεται στο παρασκήνιο.

Περιττό να πούμε ότι μπορείτε σχεδόν παντού στο διαδίκτυο να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων για τα Windows 10. Ωστόσο, η λήψη των πακέτων της Microsoft είναι ευκολότερη διαδικασία δεδομένου ότι δημοσιεύονται στο Microsoft Store, ενώ η ποιότητα των ταπετσαριών είναι συνήθως αρκετά υψηλή.

Μπορείτε να κάνετε λήψη των θεμάτων από το Microsoft Store κάνοντας κλικ στους παραπάνω συνδέσμους. Απαιτείται ένας λογαριασμός της Microsoft για να συνδεθείτε στο Store.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

81  +    =  86

Previous Story

Windows 10 διαγράψτε εκκρεμείς ενημερώσεις

Next Story

Internet Κατάλογος χωρών κατά αριθμό χρηστών