Η Microsoft αποσύρει επισήμως το περιοδικό MSDN

Η ανακοίνωσε ότι το περιοδικό MSDN θα σταματήσει να εκδίδεται στο τέλος αυτού του έτους, ύστερα από από τρεις δεκαετίες από τότε που το πρώτο τεύχος είδε το φως της ημέρας.

MSDN

Το περιοδικό MSDN αρχικά ξεκίνησε ως δύο διαφορετικά περιοδικά που ονομάζονταν Microsoft Systems Journal και Microsoft , και τα οποία συγχωνεύτηκαν το στο όνομα MSDN.

Ενώ η Microsoft δεν έχει παράσχει πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους θα αποσύρει το περιοδικό MSDN, η εταιρεία λέει ότι λαμβάνει αυτή την απόφαση επειδή οι υπηρεσίες της επεκτάθηκαν σημαντικά.

Οι συνδρομητές θα λάβουν τα λεφτά τους πίσω
Η εταιρεία αναφέρει σχετικά: “Καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Microsoft επεκτάθηκαν εκθετικά με την πάροδο των χρόνων, το MSDN Magazine είχε και τη δική του εξέλιξη. Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καιρός να αποσυρθούμε από το περιοδικό MSDN Magazine και να συνεχίσουμε τη δουλειά του μέσω διαδικτυακών καναλιών όπως το .microsoft.com”.

Το σύνολο του περιεχομένου που χρειάζονται οι προγραμματιστές είναι πλέον διαθέσιμο στη διεύθυνση docs.microsoft.com και η Microsoft συνιστά όλοι όσοι αναζητούν πληροφορίες να μεταβούν σε αυτή τη μεγάλη συλλογή εγγράφων.

Η Microsoft αναφέρει ότι όλοι οι πελάτες με ενεργές συνδρομές θα λάβουν επιστροφή χρημάτων με βάση το χρόνο που θα απομένει. Οι επιστροφές θα αποσταλούν μετά το τεύχος του Νοεμβρίου και η Microsoft συνιστά στους συνδρομητές να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται σε αυτήν τη σελίδα.

Εάν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στα υπάρχοντα MSDN Magazine, δείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Η Microsoft πιθανότατα θα αφήσει online αυτή τη συλλογή περιοδικών για κάποιο διάστημα.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).